2024/03/17

Olen syntynyt vuonna 1995 pienessä kaupungissa Suomessa. Vanhempani olivat nuoria ja vasta alkamassa elämäänsä, kun he saivat minut. Perheemme oli pieni, mutta rakkaus ja läheisyys olivat aina läsnä. Lapsuuteni oli onnellinen ja huoleton, täynnä leikkejä ja seikkailuja ystävieni kanssa.

Kun aloitin koulun, opin uusia asioita ja tapasin uusia ihmisiä. Minusta tuli pian utelias ja innokas oppimaan uusia asioita. Olin myös hyvä koulussa ja nautin opiskelusta. Koulumenestys ja ystävät pysyivät tärkeinä asioina elämässäni.

Nuoruusvuosina aloin ymmärtää, että tulevaisuus on minun omissa käsissäni. Päätin tehdä parhaani ja päästä haluamaani lukioon. Pidin kiinni unelmistani ja työskentelin ahkerasti, mikä palkittiin lukioon pääsystä. Lukio oli haastavaa, mutta myös antoisaa aikaa elämässäni. Sain uusia ystäviä ja myös lisää vastuuta opintojen ja vapaa-ajan tasapainottamisessa.

Valmistuttuani lukiosta vuonna 2014, minulla oli edessä uusi vaihe elämässäni – korkeakoulutus. Pääsin opiskelemaan unelmiini ja aloitin yliopistossa opinnot, jotka veivät minut lähemmäs tavoitteitani. Opiskelusta tuli nopeasti intohimoni, ja nautin haastavista kursseista ja uusista tiedon hankkimisen tavoista.

Näiden vuosien aikana tapasin myös ihmisen, jonka kanssa jaoin intohimoni opiskeluun ja löysin syvempää rakkautta kuin koskaan ennen. Päätimme jakaa elämän ilot ja surut, ja avioituimme vuonna 2018. Seuraavana vuonna valmistuin yliopistosta ja aloitin unelmieni työn, joka vei minut ulkomaille työskentelemään.

Tämän päivän olen onnellinen ja tyytyväinen elämääni. Olen matkustanut ja kokenut uusia kulttuureita, ja oppinut paljon itsestäni ja maailmasta. Olen myös saanut olla osana perustamassa perhettä ja rakentanut elämää puolisoni kanssa.

Tänä päivänä elämäni on täynnä haasteita ja mahdollisuuksia, mutta minulla on vahva perusta ja tuki ympärilläni. Olen kiitollinen menneistä kokemuksista, jotka ovat muovanneet minusta sen, kuka olen tällä hetkellä. Odotan innolla tulevia vuosia ja kaikkea mitä elämällä on tarjota – uusia seikkailuja, opittavaa ja rakkautta.

Elämäni tarina on vasta alussa, ja olen valmis ottamaan vastaan kaiken sen, mitä tuleva tuo tullessaan. Toivon, että voin jatkaa kasvamista ja oppimista, ja löytää lisää rakkautta ja onnea matkan varrelta. Uskon, että tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia, ja olen innoissani siitä, mitä se tuo tullessaan.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:45.51