Lukuaika: < 1 minuutti

#Koronaviruspandemia on ollut yksi maailman laajimmista terveyskriiseistä, ja sen vaikutukset ovat olleet valtavat. Monet ihmiset ovat etsineet epätoivoisesti tehokasta hoitoa tähän tappavaan #korona-virukseen, ja tämä on johtanut monien ihmisten alkavan säälittävästi turvautumaan epäilyttäviin ja epätoivoisiin hoitomuotoihin kun pelkäävät #rokote’tta

Eräs tällainen henkilö oli #DannyLemoi, #koronadenialisti ja ivermektiini’n mainostaja, joka kuoli #ivermektiinin käytön seurauksena. Lemoi oli aktiivisesti kannattanut Ivermektiinin käyttöä COVID-19 -hoidossa ja mainosti sitä voimakkaasti sosiaalisessa mediassa.

Ivermektiini on #AntiparasiittinenLääke, jota käytetään eläinten ja ihmisten hoidossa. Vaikka lääke on hyväksytty ihmisten käyttöön tietyissä tilanteissa, kuten loisten hoidossa, sen käyttö COVID-19 -hoidossa ei ole osoittautunut tehokkaaksi tai turvalliseksi.

Lemoi oli ottanut päivittäisen annoksen ivermektiiniä, mikä johti hänen kuolemaansa. Hän myös oli kehoittanut tuhansia seuraajiaan käyttämään Ivermektiiniä #COVID19 -hoitoon ja jopa antamaan sitä #lapsi’lle. Tämä on johtanut monien hänen #lammas-seuraajiensa huoleen omien vakavien oireidensa suhteen.

On tärkeää huomata, että lääkkeen käyttö ilman #lääkäri’n valvontaa ja ohjausta voi olla erittäin vaarallista. Ivermektiini voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, kuten #huimaus’ta, #pahoinvointi’a ja #oksentelu’a, jopa #aivovaurio’ita ja #kuolema’n.

Lemoi’n kuolema on jälleen kerran muistutus siitä, että #COVID-19 -hoitoa ei ole yksinkertaista ja että epäilyttävien hoitomuotojen käyttö voi olla hengenvaarallista. Tämän #pandemia’n torjumiseksi on tärkeää luottaa vain tieteellisesti perusteltuihin hoitomuotoihin ja lääkkeisiin, jotka ovat läpikäyneet tiukan tarkastusprosessin.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö