Ukrainalaiset ovat kiitollisia Suomelle #Venäjä’n hyökkäyksen aikana tarjotusta tuesta ja avusta. #Suomi on ollut yksi niistä maista, jotka ovat alusta alkaen tukeneet Ukrainaa Venäjän hyökkäyksen aikana. Suomen #tuki on ollut merkittävää monella eri tavalla.

Ensinnäkin, Suomi on vastaanottanut monia ukrainalaisia pakolaisia. Tämä on ollut valtava apu monille ukrainalaisille, jotka ovat joutuneet jättämään kotinsa Venäjän hyökkäyksen takia. Suomen vastaanottamat #pakolainen’set ovat saaneet turvaa ja apua elämän jatkamiseen uudessa ympäristössä.

Toiseksi, Suomi on toimittanut #ase’ita Ukrainalle. Tämä on ollut erittäin tärkeää Ukrainan #puolustuskyky’n vahvistamiseksi Venäjän hyökkäyksen aikana. Suomi on yksi niistä maista, jotka ovat toimittaneet aseita Ukrainalle. Tämä osoittaa Suomen sitoutumisen Ukrainan tukemiseen tässä sodassa.

Kolmanneksi, Suomi on hoitanut ukrainalaisia sotilaita. Suomi on antanut #hoito’a ja #LääketieteellinenApu’a ukrainalaisille sotilaille, jotka ovat loukkaantuneet taisteluissa Venäjän joukkoja vastaan. Tämä on ollut merkittävää apua ukrainalaisille sotilaille, jotka ovat taistelleet Venäjän hyökkäystä vastaan.

Ukrainalaiset ovat tietoisia Suomen historiasta ja siitä, miten Suomi puolusti itsenäisyyttään Venäjän hyökkäystä vastaan. Ukrainalaiset toivovat, että he voivat samaan tapaan puolustaa omaa itsenäisyyttään Venäjän hyökkäyksen edessä. Ukrainalaiset arvostavat Suomen solidaarisuutta ja haluavat kiittää Suomea heidän tuestaan.

Suomen tuki on ollut esimerkki siitä, miten kansakunnat voivat yhdistyä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Ukrainalaiset kiittävät Suomea ja muita maita, jotka ovat tukeneet heitä Venäjän hyökkäyksen aikana. Tämä tuki tulee jatkumaan vahvana ja auttaa Ukrainaa saavuttamaan rauhan ja vakaan tulevaisuuden.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta