Lukuaika: < 1 minuutti

Valitettavasti nykypäivän #some-aikakaudella jokaisen mainoksen alla tuntuu olevan joukko henkilöitä, jotka eivät voi vastustaa kiusausta kommentoida vihreistä. He eivät välitä siitä, onko mainos kotimaisen vai ulkomaisen yrityksen tai jopa jonkun afrikkalaisen maan yrittäjän mainos. Kaikissa tapauksissa heidän tarkoituksenaan on ilmaista kiukkuaan vihreitä kohtaan.

On selvää, että jokaisella on oikeus ilmaista mielipiteensä, mutta se ei tarkoita, että heidän pitäisi tehdä sitä ilman tietoa asiasta. #VihreäAjattelu on monimuotoinen käsite, joka voi kattaa kaikki #ympäristö’ön liittyvät näkökohdat – aina hiilijalanjäljen pienentämisestä ekologiseen kestävyyteen.

Joten kun henkilöt kommentoivat “#VihreäKiima” jonkun ulkomaisen yrityksen mainoksen alla, on järkevää kysyä, mitä he tarkoittavat? Ovatko he kenties huolissaan yrityksen ympäristövaikutuksista vai haluavatko he vain ilmaista yleistä kiukkua vihreää ajattelua kohtaan?

Tämä on erittäin tärkeä kysymys, koska vihreä ajattelu on merkittävä osa nykypäivän #yritystoiminta’a. Yritykset ovat jatkuvasti pyrkimässä kehittämään uusia ympäristöystävällisiä toimintatapoja, ja monet kuluttajat ovatkin erittäin kiinnostuneita yritysten ympäristövaikutuksista.

Jos henkilöt kommentoivat vihreää ajattelua yleisesti ilman, että heillä on selvää käsitystä siitä, mitä se todellisuudessa tarkoittaa, heidän kommenttinsa voi vaikuttaa vahingoittavasti yritykselle. Heidän kommenttinsa voivat vaikuttaa yrityksen maineeseen ja kuluttajien mielikuvaan yrityksen ympäristövaikutuksista.

Jos halutaan ilmaista huolta yrityksen ympäristövaikutuksista, se on parempi tehdä asiallisesti ja perustellusti. Tällöin kommentti on todennäköisemmin #hyödyllinen yrityksen ja kuluttajien kannalta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vihreä ajattelu on tärkeä osa nykypäivän yritystoimintaa. Sen sijaan, että kommentoisimme vihreästä ajattelusta yleisesti ja ilman asianmukaista tietoa, meidän tulisi keskustella asiasta järkevästi ja perustellusti.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö