Moldovan kansallisen poliisin johtajan Viorel Cernauteanun lausunnon mukaan Venäjän #tiedustelupalvelu’t suunnittelevat mellakoiden järjestämistä Moldovassa. Näiden mellakoiden tavoitteena on horjuttaa maan tilannetta. #Mellakka’t järjestäisi #Venäjämielinen puolue #Shor.

On tärkeää huomata, että näitä väitteitä ei ole vahvistettu riippumattomasti, eikä Venäjän #hallitus ole vielä kommentoinut niitä. On myös tärkeää lähestyä tällaisia ​​väitteitä kriittisesti ja objektiivisesti, koska Moldovan #PoliittinenTilanne on monimutkainen ja siihen voi vaikuttaa useita tekijöitä.

Jos nämä väitteet todella pitävät paikkansa, se olisi vakava #uhka Moldovan vakaudelle ja turvallisuudelle. Kansainvälinen yhteisö, mukaan lukien naapurivaltiot ja järjestöt, kuten Yhdistyneet Kansakunnat #YK, saattavat joutua ryhtymään toimiin estääkseen tällaisen toiminnan ja varmistaakseen Moldovan kansalaisten turvallisuuden.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta