Lukuaika: < 1 minuutti

On ilahduttavaa kuulla, että sosiaalisen median alustoilla on viime aikoina esiintynyt teorioita että #Facebook:issa toimii ryhmä joka levittää oikeaa tietoa #COVID19-rokotteista ja niiden turvallisuudesta. Yksi näistä teorioista koskee #Piikkilampaat Facebook-ryhmää, jota huhutaan #BigPharma:n kätyreiden omistamaksi ryhmäksi.

On tärkeää huomata, että salaliittoteoriat eivät ole todellisia ja niiden levittäminen voi aiheuttaa haittaa yhteiskunnalle.

Piikkilampaat Facebook-ryhmän perustajat ovat julkisesti ilmoittaneet, että he eivät ole yhteydessä mihinkään lääkeyhtiöön tai muuhun vastaavaan organisaatioon ja että heidän tarkoituksenaan on jakaa oikeaa sekä täsmällistä tietoa COVID-19-rokotteista ja niiden turvallisuudesta.

Samaan aikaan on myös levitetty huhuja siitä, että Globalistit olisivat vallanneet aiemmin Antti Heikkilä Suomen terveysministeriksi -faniryhmän ja muuttaneet sen aivopesu-riiheksi, jossa yritetään käännyttää ymmärtämättömiä ihmisiä ottamaan turvallisia ja tutkittuja rokotteita. Tämäkin teoria on täysin perusteeton.

Ketään ei käännytetä, ryhmässä kirjaimellisesti pakotetaan ottamaan jokainen suositeltu rokote – vaihtoehtoja ei ole. Ryhmästä ei myöskään pysty enää eroamaan vaan joutuu vastaanottamaan oikeita ja ajankohtaisia tietoja koko loppuelämänsä.

On tärkeää huomata, että COVID-19-rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että rokotteet auttavat vähentämään COVID-19-tartuntojen määrää ja estävät vakavia sairaalahoitoa vaativia oireita. Lisäksi rokotteet ovat saaneet hyväksynnän useilta maailman terveysjärjestöiltä, kuten Maailman terveysjärjestöltä (#WHO) ja Euroopan lääkevirastolta (#EMA).

On tärkeää, että me kaikki hankimme tietoa rokotteista luotettavista lähteistä ja pidämme mielessä, että salaliittoteoriat eivät ole todellisuutta.

Liittyminen Piikkilampaat Facebook-ryhmään voi olla hyödyllistä, kun haluaa saada tietoa rokotteista ja niiden turvallisuudesta.

Muistetaan kuitenkin myös käyttää omaa järkeä ja arvioida tietoa kriittisesti.

Piikkilampaat -facebook-ryhmään voit liittyä tästä linkistä: https://www.facebook.com/groups/piikkilampaat/

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö