10720 latausta vuorokaudessa
9388 artikkelia

2023/03/20

The World Happiness Report 2023 on julkaistu ja jälleen kerran Suomi on kruunattu #maailman onnellisimmaksi maaksi. Tämä on jo kuudes kerta peräkkäin, kun Suomi nousee raportin kärkisijalle.

Raportti perustuu eri maiden asukkaiden subjektiiviseen kokemukseen omasta #hyvinvoinnistaan ja #onnellisuudestaan. Raportissa otetaan huomioon muun muassa taloudellinen #vauraus, #sosiaalinen #tuki, #terveys, #vapaus ja #luottamus.

Suomen menestys on todella huomionarvoista, sillä maa on onnistunut säilyttämään #kärkipaikkansa vaikka listan muita maita on vaihtunut vuosien varrella.

Suomen menestyksen taustalla on useita tekijöitä. Maassa on vahva #sosiaaliturva ja korkea #koulutustaso, mikä mahdollistaa tasaisen #elintason ja tasa-arvoisen #yhteiskunnan. Suomessa myös luonto ja #ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä, mikä edistää terveyttä ja hyvinvointia.

Tämän vuoden raportti osoittaa, että #pandemia on vaikuttanut merkittävästi ihmisten #onnellisuuteen ympäri maailmaa. Monet maat ovat menettäneet pisteitä raportissa #koronaviruspandemi’an vuoksi. Suomessakin on koettu pandemian vaikutukset, mutta maan vahva #tukiverkosto ja #terveydenhuoltojärjestelmä ovat auttaneet ihmisiä selviytymään vaikeasta ajasta.

Suomen menestyksen myötä monet ovatkin alkaneet tutkia Suomen mallia ja yrittävät saada siitä ideoita omaan #yhteiskuntaansa. Suomi on onnistunut luomaan yhteiskunnan, jossa hyvinvointi ja tasa-arvo ovat keskeisiä arvoja, ja joka tarjoaa ihmisille mahdollisuuden elää onnellista ja tasapainoista elämää.


Satunnainen:


Vastaavia: