Lukuaika: < 1 minuutti

#Puolustusministeriö on nyt antanut Puolustusvoimille valtuudet tilata #NammoLapua Oy:ltä lisää 155mm #tykistöammus’ten osia. Hankinnan arvo on noin 103 miljoonaa euroa, ja sen avulla kasvatetaan Puolustusvoimien 155 mm #ampumatarvikkeiden varastotasoa sekä parannetaan #huoltovarmuutta. Tämä hankinta on tärkeä osa Puolustusvoimien jatkuvaa #kehittämistä ja #modernisointia.

#Puolustusministeri #AnttiKaikkosen mukaan hankinta ei ainoastaan mahdollista #Puolustusvoimien ampumatarvikkeiden varastotason kasvattamista ja #huoltovarmuuden parantamista, vaan se myös mahdollistaa teollisuuden ampumatarvikkeiden #tuotantokyvyn nostamisen. Tämä on tärkeää kotimaisen teollisuuden kehittämisen kannalta, sillä se luo uusia #työpaikkoja ja parantaa #kotimaista osaamista.

Hankinta on myös merkittävä #työllistäjä, sillä sen arvioidaan työllistävän noin 230 #henkilötyövuotta kotimaassa. Tämä on tärkeä vaikutus kotimaiselle #työllisyydelle ja #taloudelle.

Kaiken kaikkiaan tämä hankinta on merkittävä askel Puolustusvoimien #kehittämisessä ja #modernisoinnissa. Se mahdollistaa ammus- ja ampumatarvikevarastojen kasvattamisen sekä parantaa #huoltovarmuutta. Hankinta myös edistää kotimaista teollisuutta ja luo uusia työpaikkoja. Tämä kaikki yhdessä parantaa Suomen puolustuskykyä ja valmiutta vastata mahdollisiin #uhkiin ja #haasteisiin.

Linkki: https://www.defmin.fi/ajankohtaista/tiedotteet_ja_uutiset/puolustusvoimille_hankitaan_lisaa_kotimaisia_155_mm_tykiston_ampumatarvikkeiden_osia.13483.news#09c9abb6

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö