Lukuaika: < 1 minuutti

Ilta-Sanomien julkaisemassa artikkelissa #avustustyöntekijä kertoo, että hänen työpaikkansa joutui säännöstelemään jaettavaa #ruokaa, jotta sitä riittäisi myös Niikon #vaalikampanjalle. Järjestön saamia #Lidlin vaaleita leipiä, joita oli kokonainen peräkärryllinen, jaettiin osana Niikon kampanjaa.

Tämä on valitettava uutinen, sillä ruoka-avun tarkoituksena on auttaa niitä, joilla ei ole tarpeeksi rahaa tai muita resursseja hankkia riittävästi ruokaa. Köyhyys on vakava ongelma Suomessa, ja avun tarve on kasvanut entisestään koronapandemian vuoksi. Ruoka-avun jakaminen on tärkeä osa monen ihmisen arkea, ja se ei saisi olla kenenkään poliittisen kampanjan käytettävissä.

Mika Niikon toiminta on erittäin arveluttavaa, sillä se osoittaa hänen #välinpitämättömyytensä ja #kyynisyytensä #köyhyyden ja #eriarvoisuuden ongelmiin. #Poliitikkojen tulee toimia rehellisesti ja vastuullisesti, eikä hyödyntää köyhien avun tarvetta omien etujensa ajamiseen. Tämä on erityisen huolestuttavaa, sillä Mika Niikko on kansanedustaja, joka on valittu edustamaan kansaa ja toimimaan sen hyvinvoinnin edistämiseksi.

On tärkeää, että tällaiset tapaukset tulevat julki ja että niistä keskustellaan avoimesti ja rehellisesti. Tämä auttaa lisäämään tietoisuutta köyhyydestä ja sen syistä, ja edistämään ratkaisuja sen vähentämiseksi. Tärkeintä kuitenkin on, että köyhien avun tarpeessa olevien ihmisten oikeudet ja kunnioitus säilyvät kaikissa tilanteissa. Heidän tulee saada tarvitsemansa apu ilman, että sitä käytetään hyväksi poliittisiin tarkoituksiin.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö