Lukuaika: < 1 minuutti

#Ukrainan presidentin lasten oikeuksien #neuvonantaja #DariaHerasymchuk antoi 9. huhtikuuta huolestuttavan ilmoituksen #ukrainalaisten #lasten #kohtelusta #Venäjällä. #Herasymchukin mukaan lapset, jotka ovat palanneet Ukrainaan ja ovat ilmoittaneet tulleensa #pahoinpidellyksi jos eivät ole osanneet laulaa #Venäjän #kansallislaulua.

Tämä uutinen on syvästi huolestuttava, sillä se myös korostaa #Venäjällä asuvien #ukrainalaisten lisääntyvää #syrjintää ja #pahoinpitelyä, ja maiden välisestä jatkuvasta #sodasta huolimatta ukrainalaisiin lapsiin ei pidä kohdistua #fyysistä tai #emotionaalista häpäisyä.

On tärkeää huomata, että tämä ei ole yksittäinen tapaus. Viime vuosien aikana #raportit #ukrainalaisiin kohdistuvasta #syrjinnästä ja #väkivallasta #Venäjällä ovat lisääntyneet.

Vuonna 2014 Venäjä liitti #Krimin, Ukrainan alueen, mikä johti eskaloitumiseen ja sen jälkeen Venäjällä asuvat ukrainalaiset ovat kohdanneet lukuisia haasteita, mukaan lukien vaikeudet saada #terveydenhuoltoa ja #koulutusta sekä #häirintää ja #väkivaltaa #venäläisten #nationalistien taholta.

Ukrainalaisten lasten #pahoinpitely Venäjällä on erityisen huolestuttavaa, sillä lapset ovat #yhteiskunnan #haavoittuvimpia #jäseniä, eikä ole hyväksyttävää, että he joutuvat kaikenlaisen #pahoinpitelyn tai #syrjinnän kohteeksi.

Muistutus lasten #oikeuksien suojelemisen tärkeydestä ja tarpeesta lisätä toimia heidän turvallisuutensa ja hyvinvointinsa takaamiseksi.

Vastauksena näihin raportteihin Ukrainan hallitus on vaatinut ukrainalaisten lasten kohtelun tutkimista Venäjällä, jonka toivotaan valottavan ukrainalaisten Venäjällä kohtaaman pahoinpitelyn ja syrjinnän laajuutta ja että toimenpiteitä ryhdyttävä ratkaisemaan nämä ongelmat ja varmistamaan, että ukrainalaisia lapsia suojellaan vahingoilta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ukrainalaisten lasten huono kohtelu Venäjällä on syvästi huolestuttava asia, joka korostaa tarvetta tehostaa ponnisteluja heikossa asemassa olevien henkilöiden oikeuksien suojelemiseksi.

On tärkeää, että Ukrainan hallitus yhdessä kansainvälisen yhteisön kanssa ryhtyy toimiin varmistaakseen, että Ukrainan lapsia suojellaan vahingoilta ja heidän oikeuksiaan kunnioitetaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö