Lukuaika: < 1 minuutti

Tämä #harjoitus on erittäin tärkeä osa #poliisikoirien #koulutusta ja valmistaa #koiria tositoimiin.

#Ruumiskoirien etsintäharjoitus on äärimmäisen vaativa ja rankka #koirille. Harjoituspäivinä koirat toteuttavat työnomaisia harjoituksia erilaisissa ympäristöissä, kuten #maastossa, #vesillä ja #sisätiloissa. #Koirat harjoittelevat myös #kadonneen henkilön etsintää erilaisista ympäristöistä. Tämä vaatii koirilta erinomaista# hajuaisti’a ja kykyä keskittyä tehtävään.

Nuorille, vielä #koulutuksessa oleville koirille, järjestetään eteenpäin vieviä #tekniikkaharjoituksia, joissa koirat oppivat uusia #taitoja ja kehittävät #kykyjä’än.

Poliisikoiran #koulutus kestää kokonaisuudessaan kolme vuotta. Koirat koulutetaan erilaisiin tehtäviin, kuten #etsintä- ja #pelastus’tehtäviin, #huume’iden ja #räjähteiden #etsintään, #jäljitykseen sekä #vartioimiseen ja #suojaamiseen. Poliisikoirat ovat erittäin tärkeä osa #poliisi’n toimintaa ja ne auttavat ratkaisevasti monissa #rikostutkinnassa ja #pelastustehtävissä.

#Ruumiskoira’n koulutus on erittäin tärkeää, sillä #vainajien etsintä on äärimmäisen vaativa tehtävä. Koirat haistavat ihmisen #haju’n, joka muuttuu kun #ihminen kuolee. Osa #ruumiskoirista pystyy haistamaan myös ihmisen #eritteitä, kuten #veren tai #virtsa’n. Poliisikoiran #hajuaisti on #supervoima, jota ihminen tai mikään #teknologia ei voi korvata.

Helsingin poliisilaitoksen järjestämä ruumiskoirien #etsintäharjoitus on tärkeä osa poliisikoirien koulutusta. Se tarjoaa koirille mahdollisuuden harjoitella työtehtäviä erilaisissa ympäristöissä ja kehittää taitojaan. Poliisikoirat ovat tärkeä osa yhteiskunnan #turvallisuutta ja heidän panoksensa on korvaamaton.

#Video: #TikTok #HelsinkiPoliisi

#Linkki: https://poliisi.fi/helsingin-poliisilaitos

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö