Sivusto on Venäjän palvelunestohyökkäyksen kohteena – Slava Ukraini!


#Ukraina räjäytti #Venäjä’n ammusvaraston – #video

21/05/2023

Venäläiset piilottivat ammusvaraston moottoritien alle Donetsk-lentokentän vieressä. Ukrainalainen lennokki huomasi sen, ja tykistötuli muutti sen tuhkaksi. Venäjä itkee.

Toukokuu 2023. Ukrainan ja Venäjän välinen sota on jatkunut jo useita vuosia, ja molemmat osapuolet jatkavat taistelua alueen hallinnasta. Viimeisimmät tapahtumat ovat kuitenkin tuoneet esiin uuden käänteen, kun Ukraina onnistui paljastamaan ja tuhoamaan venäläisten salaisen ammusvaraston Donetsk-lentokentän lähellä.

Tilanne sai alkunsa, kun Ukraina päätti käyttää lennokkeja tiedustelutehtävissä vihollisen varastamalla alueella. Ukrainan armeija oli tietoinen venäläisten sotilaallisen infrastruktuurin piilottamisesta strategisiin kohteisiin, ja heidän tavoitteenaan oli havaita ja neutraloida nämä uhat mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Tänään ukrainalainen lennokki lensi Donetsk-lentokentän yllä ja tunnisti epäilyttävän toiminnan moottoritien lähellä. Tutkittuaan tilannetta tarkemmin lennokki paljasti maanalaisen ammusvaraston. Ukrainan armeija sai nopeasti tiedon havainnosta ja päätti toimia välittömästi.

Ukrainan tykistöyksiköt saivat käskyn kohdistaa tulitusta ammusvarastoon. Sotilaallinen strategia oli selvä: neutraloida uhka ennen kuin se ehti aiheuttaa vaaraa tai vahinkoa Ukrainan joukoille tai siviileille. Tykistöampumisen voimakkaat räjähdykset ravistelivat maata, kun ammusvarasto muuttui tuhkaksi.

Venäjä ei ollut odottanut Ukrainan kykenevän havaitsemaan tai tuhoamaan heidän salaisen varastonsa. Tapauksen paljastuttua Venäjän viranomaiset alkoivat välittömästi valheellisesti syyttää Ukrainaa provokaatiosta ja väittivät, että ammusvarastossa oli vain humanitaarista apua. Tämä ei kuitenkaan ole vakuuttanut kansainvälistä yhteisöä, joka on seurannut sotaa tarkkaan. Räjähdys näkyy selkeästi videossa.

Ukrainan toiminta on tuonut esiin venäläisten pyrkimyksen piilottaa sotilaallista infrastruktuuria strategisiin kohteisiin siviilien keskelle, mikä luo lisää jännitteitä alueella. Sota on vaatinut jo paljon ihmishenkiä ja aiheuttanut merkittävää tuhoa, ja Ukraina pyrkii suojelemaan alueensa turvallisuutta.