Sivusto on Venäjän palvelunestohyökkäyksen kohteena – Slava Ukraini!


#Venäjä’llä #Putin’in ympärillä kuolee kokoajan yhä enemmän ihmisiä – maistuisiko kuppi teetä?

21/05/2023

Korkean-arvoisen vaikuttajan mystinen kuolema Venäjällä jatkaa sarjaa hämäriä tapauksia

Venäjä’n poliittisessa ilmapiirissä tapahtuu jälleen kummallisia kuolemantapauksia, ja tällä kertaa surmansa sai apulaisministeri Pjotr Kutsherenko, joka vastasi tieteestä ja korkeakoulutuksesta. Vaikuttaja menehtyi palatessaan Kuuba’sta Moskova’an osana venäläistä valtuuskuntaa.

Virallisten tietojen mukaan Kutsherenko menehtyi 20. toukokuuta. Ministeriön tiedottajan mukaan hän “sairastui” lennolla, ja hätälaskun jälkeen kutsutut lääkärit eivät valitettavasti kyenneet pelastamaan häntä.

Kuolinsyytä ei ole toistaiseksi paljastettu julkisuuteen, mikä on herättänyt spekulaatioita ja kysymyksiä. Onko kyseessä vain sattuma vai kätkeytyykö tapauksen taustalle jotain salaliittoteorioita?

Venäjällä on viime aikoina ollut useita samankaltaisia kuolemantapauksia, joissa vaikutusvaltaiset liikemiehet ja poliitikot ovat menehtyneet epäilyttävissä olosuhteissa. Joulun aikaan kuulimme kuuluisan makkaranvalmistajan Pavel Antovin kuolemasta. Hän kuulemma putosi hotellin ikkunasta Intiassa, ja muutama päivä myöhemmin hänen ystävänsä Vladimir Bydanov löydettiin kuolleena samasta hotellista.

Jouluaattona kuulimme myös Amiraliteetin telakan johtajan Aleksandr Buzakovin yllättävästä kuolemasta Pietarissa. Buzakovin johtama telakka oli erikoistunut sukellusveneiden valmistukseen. Muita tapauksia ovat eversti Vadim Boikon itsemurha Vladivostokissa, viestintäjohtaja Pavel Ptshelnikovin epäilyttävä kuolema Venäjän rautateillä, ja Gazpromin johtaja Leonid Shulmanin löytyminen kuolleena Terijoen huvilalta.

Luettelo jatkuu ja jatkuu, ja jokainen tapaus herättää kysymyksiä ja epäilyksiä. Onko kyseessä sattuma vai jotain enemmän?

On tärkeää, että nämä tapaukset tutkitaan perusteellisesti ja että selvitetään totuus. Kaikille kuolleille vaikuttajille ja heidän perheilleen on annettava oikeutta ja vastauksia.

Vaikka tilanne on vakava, se ei ole estänyt venäläisiä kehittämästä luovaa huumorintajuaan näiden tapausten ympärille. Joillakin sosiaalisen median käyttäjillä on ollut oma näkemyksensä tapahtumista. Joku ehdotti jopa uutta reality-sarjaa nimeltä “Salaperäinen kuolema venäläisvaikuttajat”, jossa osallistujat yrittävät selvitä hengissä oudoissa tilanteissa.

Lue lisää Wikipedia’sta:

https://en.wikipedia.org/wiki/Suspicious_deaths_of_Russian_businesspeople_(2022%E2%80%932023)


Avainsanat: