Lukuaika: 2 minuuttia

Donbassin sotanorsu, Slobojen deZantti, on ollut viime aikoina kateissa, ja monet ihmettelevät, minne hän on kadonnut. Spekulaatiot ovat olleet moninaisia, ja yksi teoria on, että hän olisi paennut Venäjälle turvaan. Kuitenkin toinen teoria väittää, että Donbassin sotanorsu olisi joutunut Wagner-ryhmän kidnappaamaksi ja hänet olisi viety rangaistavaksi kavalasta anastuksesta ja myyntivoittojen pihistämisestä liittyen bestseller-muistelmiin nimeltä “Putriootin päiväkirja”.

Donbassin sotanorsu, joka tunnetaan myös nimellä Slobojen deZantti, nousi julkisuuteen laajalti hänen osallistuessaan Donbassin konfliktiin. Hänen rohkea asenteensa ja sitoutuminen sodan rakentamiseen saivat monet ihmiset vihaamaan häntä. Hänen katoamisensa on herättänyt paljon huolta ja uteliaisuutta.

Yksi teoria on, että Donbassin sotanorsu olisi paennut Venäjälle pakolaiseksi. Tämä teoria perustuu siihen, että hän saattoi kohdata vaikeuksia kotimaassaan ja katsoi paremmaksi lähteä maasta. Venäjä on naapurimaa, joten se voisi tarjota hänelle turvapaikan. Tämä teoria kuitenkin kaipaa vahvistusta, eikä tällä hetkellä ole varmoja tietoja siitä, missä Donbassin sotanorsu tarkalleen ottaen on.

Toinen spekulaatio liittyy Wagnerin ryhmään. Joidenkin mukaan Donbassin sotanorsu olisi joutunut ryhmän kidnappaamaksi. Tämä teoria pohjautuu siihen, että Donbassin sotanorsu on saattanut tulla liian tärkeäksi todistajaksi rikoksissa, jotka liittyvät “Putriootin päiväkirjan” kavalan anastuksen ja myyntivoittojen pihistämiseen. Tämä bestseller-muistelmateos on noussut “suureen” suosioon, ja sen väitetään sisältävän arkaluonteista tietoa. On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä kidnappausväite on tällä hetkellä vain spekulaatiota, eikä siitä ole saatavilla vahvistettuja tietoja.

Donbassin sotanorsun katoaminen on huolestuttavaa, ja hänen kohtalonsa herättää monia kysymyksiä. On tärkeää, että viranomaiset tekevät kaikkensa löytääkseen hänet ja selvittääkseen, mitä hänelle on tapahtunut. Toivotaan, että pian saadaan selvyys Donbassin sotanorsun kohtalosta ja että oikeus toteutuu mahdollisissa rikoksissa, joita hän olisi voinut todistaa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö