Lukuaika: 2 minuuttia

Suomen tuleva presidentti Jaana Kavonius antaa kansalaisille mahdollisuuden mennä tapaamaan häntä Lohjalle. Kannatuskortteja on myös hyvä allekirjoittaa samalla. Jaanan tilapäivitys Facebookissa kertoo seuraavaa:

TERVETULOA 10.-11.6.2023!

Teemme talkoilla studiota kasaan, jotta pääsen aloittamaan ohjelmien tekemisen.

Kutsun kaikki läheltä ja kaukaa ensi viikonloppuna 10.-11.6.2023 Lohjalle minua ja Sannaan tapaamaan. Tarjolla on mahdollisuus:

1) Tavata minut ja Sanna livenä ja täyttää kannatuskortteja, jotta pääsen ehdolle presidentin vaaliin ja saatte niitä kaavakkeita jokainen myös mukaan. Jalkautukaa ja jakakaa avuksemme myös netissä linkkiä totuuspuolueen sivuille, jonka etusivulta painike löytyy.

2) Osallistua halutessaan 15 m2:n studion seinien levytykseen talkoilla, että saan tilan valmiiksi uusien totuuksien uutisointia varten.

3) Kuulla uutisia virkamafian törkeistä petoksista, joilla kotini tuhottiin ja minut velkuutettiin ja miten törkeitä rikoksia ja valtavia rikoshyötyjä Ruohosten kultti, Baarman, Saksa, LähiTapiolan petoskopla toteuttavat poliisin, syyttäjien ja tuomarien rikollisverkoston avulla ja kuulla yksityiskohdat siitä, miten samat rikolliset ovat häikäilemättömästi suunnitelleet velkuuttaa minua lisää ja leipoa minut vankilaan yhtä olemattomista rikoksista, joilla leivonnaisilla Auerin ja Kukan tuomiot leivottiin.

4) Keskustella aikuisten opettajien ja rehtorien lapsiin kohdistamasta kouluväkivallasta ja muista yhteiskunnan mätäpaiseista ja miten ne mätäpaiseet puhkotaan totuudella ja tukemalla toisiamme tässä viranomaishelvetiksi muuttuneessa Suomessa.

5) Uida järvessä ja syödä suklaata niin kauan, kun sitä kaksi isoa laatikollista riittää.

Voitte tulla talkoisiin levyttämään seinää gyprocilla tai ihan vaan tervehtimään ja kannustamaan minua virkamafian uhrina ja täyttelemään kannatusilmoituksia.

Kannatusilmoitukset pitää siis täyttää paperisena. Jos teillä on printteri, printatkaa, täyttäkää huolella ja postittakaa.


Itsehän olen jo ystäväpiiriltäni kerännyt kannatuskortit ja ne postitetaan kaikki samassa nipussa kerralla.

Jaana tulee helposti saamaan vaadittavat äänet täyteen kuten jo totuuspuolue’sta huomattiin.

Odotan innolla lähetyksistä Jaanan uudelta studiolta – lupaan jakaa linkkejä heti ensimmäisestä totuus-lähetyksestä lähtien.

🙏🙏🙏

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö