Tämä on todellinen hätähuuto, joka kajahtaa kaikkialla maailmassa. Se ei voi jatkua enää hetkeäkään. Kuvassa näemme ukrainalaisen isoäidin, joka pitää sylissään lastenlastaan, joka on kärsinyt sodan seurauksista. Tämä kuva kiteyttää sen tuskan ja kärsimyksen, jota lapset joutuvat kestämään sodan keskellä. Hänen vanhempansa kuolivat terroristivaltion pommituksissa. Vanhan isoäidin tulee nyt pitää huolta lapsesta.

On sietämätöntä, että lapset joutuvat kokemaan näin traumatisoivia tilanteita. Heidän tulisi saada kasvaa turvallisessa ympäristössä, leikkiä ja oppia ilman pelkoa ja jatkuvaa uhkaa. Vanhukset ymmärtävät tämän, he ovat nähneet ja kokeneet sodan kauhut omassa elämässään. He tietävät, että sota on kestänyt jo vuodesta 2014 lähtien. Mutta nuoret lapset, jotka ovat syntyneet sen aikana, eivät voi ymmärtää, miksi heidän maansa on jatkuvasti väkivallan ja tuhon keskellä.

Miksi Venäjä toimii kuin terroristivaltio? Miksi se pommittaa ukrainalaisia kyliä ja aiheuttaa kärsimystä viattomille siviileille? Nämä kysymykset heräävät jokaisen ihmisen mielessä, jolla on sydän paikallaan. On täysin käsittämätöntä, että maailmassa on valtio, joka haluaa tuottaa kärsimystä ja tuhoa naapurimaalleen.

Tämä kuva, jossa vanha rouva itkee, on karu todiste siitä, minkälaisia seurauksia Venäjän terroristitoimilla on. Tuhansia ihmisiä on menettänyt henkensä, kodit ovat tuhoutuneet ja perheet ovat hajonneet. Kaikki tämä vain siksi, että joku kuolemansairas mielipuoli diktaattori haluaa vallata ja kontrolloida alueita, joihin sillä ei ole oikeutta.

Meidän on oltava äänekkäitä ja vaadittava kansainvälistä yhteisöä puuttumaan tilanteeseen. Emme voi hyväksyä sitä, että viattomat lapset ja vanhukset joutuvat maksamaan hinnan poliittisten sotien seurauksista. On aika asettaa rauha etusijalle ja lopettaa tämä mieletön sota.

Meidän on oltava solidaarisia Ukrainan kansan kanssa. Meidän on tuotava julki se, mitä tapahtuu, ja vaadittava vastuullisuutta Venäjältä. Sota ei ratkaise mitään. Se vain lisää kärsimystä ja tuhoa. Lapset tarvitsevat rauhaa ja turvaa, jotta he voivat rakentaa tulevaisuuttaan.

Tämä kuva, jossa vanha rouva itkee, on muistutus siitä, että meillä on velvollisuus toimia. Emme voi sulkea silmiämme tältä hirmuteolta. Jokainen meistä voi tehdä jotain, pieneltäkin tuntuva ele voi olla merkittävä apu. On aika pysäyttää sota ja antaa lapsille ja vanhuksille mahdollisuus elää ilman pelkoa ja kärsimystä.

Terroristivaltio Venäjä pitää eristää maailmasta seuraavaksi sadaksi vuodeksi!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta