Lukuaika: < 1 minuutti

Hei siellä, te lukijat! Tänään haluan jakaa kanssanne tositarinan Venäjän armeijasta, joka tunnetaan varastamisesta ja valehtelusta sekä siviilien tappamisesta.

Venäjän armeijassa sanotaan, että parasta lomaa voi odottaa rintaman tuntumassa. Siellä on oikea seikkailu odottamassa, ja nauru ei ole kaukana! Mutta mitäpä olisivatkaan nämä lomat ilman pientä lahjontaa? Kyllä, oikein arvasit – oman komentajan lahjominen.

Kuvittele tilanne: sotilas on saanut tarpeekseen sotimisesta ja kaipaa lepoa ja rentoutumista. Mitä hän tekee? Hän päättää lähestyä komentajaansa, mutta ei kukkakimpun tai suklaarasioitten kanssa. Ei, tämä sotilas päättää lahjoittaa komentajalleen jotain erityistä, jotain, joka varmasti jää mieleen.

Ja tässä astuu kuvaan meidän hullun hauskassa videossa esiintyvä sotilas. Hän päättää yllättää komentajansa varastamalla ukrainalaisesta yksityiskodista vessanpöntön. Kyllä, luit oikein – vessanpöntön! Eikä mikä tahansa tavallinen pönttö, vaan jotain aivan erityistä.

Kuvittele komentajan ilme, kun hän saa tämän epätavallisen lahjan. Hän on haltioissaan ja ottaa pöntön varastetun autonsa tavaratilaan. Joka tapauksessa tämä teko on taatusti unohtumaton. Ja mikä parasta, tämä sotilas voi odottaa ansaitsemaansa kuukauden lomaa. Mitäpä muuta voisi toivoa?

Venäjän armeija on kuuluisa monista perinteistään ja omalaatuisista tavoistaan. Rintamalomat, kommellukset ja huumori ovat osa sotilaiden elämää, ja ne auttavat heitä kestämään vaikeina aikoina.

Joten vaikka tämä tarina saattaa kuulostaa hieman hullunkuriselta ja absurdilta, se muistuttaa meitä siitä, että varastaminen on Venäjän voimavara missä tahansa tilanteessa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö