Kuva: Jouko Piho Facebook.

Jouko Piho, Suomen tunnetuin kahvikuppikauppias ja Suomen uusi kuningas, on jälleen otsikoissa. Hänen uusin yrityksensä myydä omalla kuvallaan varustettuja mukeja on herättänyt suurta kiinnostusta… tai ehkä sittenkin ei.

Vaikka Jouko onkin markkinoinut mukejaan kovalla innolla, kansanmenestystä ei ole ainakaan vielä näkynyt. Viikon myyntijakson aikana tilauksia on kertynyt yhteensä – pidä kiinni hatustasi – 18 kappaletta. Kyllä, luit oikein. 18 kappaletta. Tämä on epäilemättä valtava määrä, kun ottaa huomioon, että Jouko sai vaaleissa peräti 37 ääntä. Onko tässä siis kyseessä joukon kaventuminen vai kuppimäärän kasvaminen? Vaikea sanoa.

Joukon mukit ovat varustettuja hänen omaa kuvaa kantavalla designilla, ja niissä on teksti alapuolella. Nämä kokoelmamukit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden ihailla Joukon charmia joka ikinen aamu kahvikupposen ääressä. Mutta vaikka mukit ovatkin kuin pieniä taideteoksia, niiden suosio ei tunnu yltävän samalle tasolle Joukon poliittisen uran kanssa.

Jouko Pihon kahvikupin voi tilata suoraan häneltä itseltään 30 eurolla. Postimaksu sisältyy hintaan.
Tilaukset sähköpostitse [email protected]

Lisätietoja kupeista löydät Joukon omilta kotisivuilta osoitteesta https://www.joukopiho.fi/jouko-piho-mukeja/


Alla hänen julkaisemansa video viikko sitten kyseisestä aiheesta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta