Lukuaika: 2 minuuttia

Audioviesti Prigozhinilta, klo 13.23 – käteisen löytymisestä Wagnerin toimistosta:

“Tietoja on levinnyt joidenkin medioiden kautta: “Prigozhinin toimistosta löydettiin Gazel-kuorma-auto täynnä käteistä”. Minulla ei ole yhtä Gazelia. Minulla on Gazel ja kaksi minibussia täynnä käteistä, joka on tarkoitettu palkkojen maksamiseen, korvauksiin gruz-200 [kuolemantapauksista] ja muihin asioihin.

PMC Wagner on toiminut jo 10 vuoden ajan käyttäen yksinomaan käteistä, mikä ilmenee sopimuksesta. Ja kunnioitan tätä tarkasti. Kun olimme tekemisissä Afrikassa, Ukrainassa ja muissa maissa, käteinen tyydytti kaikkia. Mutta nyt he tulivat tutkimaan. Se on ihan fine. Käteistä löytyi todella sieltä.”

Kirjoittajan huomio:
Kuinka huvittavaa onkaan, kun kuulemme tällaisia selityksiä! Jevgeni Prigozhin, venäläisen yksityisen sotilasryhmän Wagnerin takana oleva mystinen hahmo, on nyt lähettänyt meille iloisen viestin selventääkseen käteisongelmaa. Tämä audioviesti, joka on nauhoitettu pienen sähläyksen keskellä, naurattaa meitä kaikkia.

Prigozhin ei omista vain yhtä Gazel-kuorma-autoa, ei edes kahta. Hänellä on Gazel ja kaksi minibussia! Ja nämä ajoneuvot eivät ole vain tyhjiä tai täynnä tavaroita, ei, ei! Ne ovat täynnä käteistä! Voitteko kuvitella sitä? Käteistä palkkojen maksamiseen, korvauksiin ja muihin mystisiin “asioihin”.

Kuulemme myös, että PMC Wagner on käyttänyt pelkästään käteistä jo kymmenen vuoden ajan. Tämä on heidän erityinen tapansa toimia. Kaikki asiat hoituvat käteisellä, ja tähän Prigozhin suhtautuu erittäin huolellisesti. On mielenkiintoista ajatella, kuinka paljon rahanpesukoneita heidän toimistossaan täytyy olla!

Prigozhin vakuuttaa meille, että käteinen on tyydyttänyt kaikkia, kun he ovat toimineet eri maissa ympäri maailmaa. Oliko se käteinen voimakas liittolainen? Se tyydytti ihmisiä niin Afrikassa kuin Ukrainassakin. Mutta nyt tilanne on muuttunut. Yhtäkkiä tutkijat ilmestyivät heidän ovelleen, ja mitä he löysivätkään? Käteistä! Oikeasti! Voitte kuvitella sen jännityksen!

Vaikka tilanne vaikuttaa haastavalta, Prigozhin on rauhallinen. Hän ei näytä olevan huolissaan. Tutkijat voivat käydä läpi kaiken heidän käteisensä. Ei ongelmaa! Mutta on silti hauskaa, kuinka Prigozhin vakuuttaa meille, että käteistä löytyi toimistosta. Onko tämä hänen tapansa sanoa: “Ette voi haastaa minua, sillä minulla on käsissäni todisteet!”

Joten tässä se on, meidän huvittava audioviestimme Prigozhinilta, joka selittää käteisongelmansa ja vakuuttaa meille, että hänellä on varaa maksaa kaikille. Ehkäpä tämä on Wagnerin tapa pysyä pinnalla kaikenlaisissa tilanteissa – käteisen voima!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö