Lukuaika: 2 minuuttia



Uusimpien tietojen mukaan Venäjän armeijan toiminta Voronezin alueella on saanut hieman erikoisen käänteen. Kuvittele tilanne, jossa autolla ajelet rauhassa, kun yhtäkkiä kuulet rätinää taivaalta ja näet kuinka siviiliauto pölähtää savupilven ympäröimänä ilmaan! Kyllä, olet kuullut oikein – Venäjän armeija on ryhtynyt ampumaan siviiliautoja Voronezin alueella!

Tämä kuulostaa ensi kuulemalta absurdilta ja hullulta, mutta uusimpien tietojen mukaan Voronezissa on käynnissä melkoinen “helvetti”. Jokainen vastaantulija, jota epäillään edes etäisesti Wagner-järjestön henkilöksi tai sotilaaksi, joutuu Venäjän armeijan tulituksen kohteeksi. Tässä vaiheessa voisi kysyä, että mitä ihmettä siellä tapahtuu?

Ehkäpä Venäjän armeija on ottanut “ampumaharjoitukset” uudelle tasolle tai sitten kyseessä on ymmärrysvaikeuksista kärsivä väärinymmärrys. Joka tapauksessa tämä tuo uuden merkityksen käsitteelle “liikennevalvonta”. Enää et voi ajatella liikennevalvontaa vain nopeusrajoituksien valvomisena, vaan sinun täytyy myös varoa Venäjän armeijan satunnaisia luotisuihkuja!

Onko tämä jonkinlainen uusi taktiikka taistelukentällä vai vain erittäin omituinen tapa hillitä liikennemääriä? Kuvittele, kuinka autokaupoilla pyörii äiti perheensä kanssa ja yhtäkkiä armeijan ammus räjähtää hänen autonsa vieressä. Voi vain kuvitella, mitä äiti ajattelisi: “Kas, tällaisia autonvalmistajien uusia turvallisuusominaisuuksia!”.

Sarcastic Car Safety System™ – varma tapa pitää sinut turvassa maailman hulluudelta! Kaiken tämän hulluuden keskellä voimme vain toivoa, että Venäjän armeija tunnistaa pian, että siviiliautojen ampuminen ei ole se tehokkain tapa ylläpitää järjestystä ja turvallisuutta Voronezissa.

Nyt on kuitenkin suositeltavaa, että jos suunnittelet matkaa Voroneziin, harkitse vaihtoehtoisia kulkuneuvoja, kuten polkupyörää, kävelymatkaa tai ehkäpä tulevaisuuden ilmatyynyalusta. Tai voit yksinkertaisesti odottaa, että tämä hulluus rauhoittuu ja Venäjän armeija palaa takaisin perinteiseen sotimiseen – oman valtion yksityisarmeijan sotilaiden ampumisen sijaan.

Yksi asia on varma – Voronezissa on tällä hetkellä ainutlaatuinen tunnelma. Jos et halua joutua keskelle Venäjän armeijan erikoisia ampumaharjoituksia, pysy kaukana Voronezista. Tai voit aina ottaa riskin ja kokeilla onneasi – toivon vain, että sinulla on hyvä autovakuutus!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö