lukuaika: < 1 minuutti

Voihan #pesukarhu sentään! Eikö nämä perussuomalaisten poliitikot voi pitää kitisemisensä itsellään? Kuinka monta päivää he jaksavat jauhaa Iltalehden toimittajan niskaan? Tämä maalittaminen on täysin naurettavaa ja epäammattimaista. Miten nämä poliitikot edes uskaltavat vaatia mitään vastuullisuutta tai järkevyyttä, kun itse käyttäytyvät kuin pikkulapset?

Lehdistönvapaus on demokratian kulmakivi, ja sen kunnioittaminen on elintärkeää. Poliitikkojen tehtävä ei ole haukkua ja mustamaalata toimittajia, vaan hoitaa maan asioita ja palvella kansaa.

Tällainen maalittaminen kohdistuu henkilöön, ei asioihin. Miksi nämä poliitikot eivät keskity rakentavaan keskusteluun ja poliittisten ratkaisujen esittämiseen? Heidän tehtävänsä on edustaa kansaa ja ajaa heidän etujaan, ei yrittää vaientaa mediaa ja vähätellä toimittajien työtä.

Onko tämä nyt sitä vastuunkantoa ja johtajuutta, mitä nämä poliitikot lupasivat? Heidän tulisi olla esimerkkinä muille ja edistää avointa ja rehellistä keskustelua. Maalittaminen ja henkilöön käyminen ovat vain osoitus heidän omasta kyvyttömyydestään ja epäammattimaisuudestaan.

Kunnioittakaa lehdistönvapautta! Kunnioittakaa demokratiaa! Olkaa vastuullisia poliitikkoja ja keskittykää oleelliseen. Suomen kansa ansaitsee parempaa kuin nämä lapselliset hyökkäykset toimittajia vastaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö