Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Vapauspummi – Takuuhauskaa tallennetta – #Nollatoleranssi – #HallitusAlas – #PurraUlos – #mielenosoitus #mielenosoitukset #Suomi

20.07.2023 20:48

Lukuaika: 2 minuuttia

Hei kaikki hulvattomat mielenosoitusharrastajat ja naurunhaluiset seuraajat! Onko sinulla koskaan ollut puolueeton hinku seurata, mitä kaikkea hauskaa ja kummallista voi tapahtua mielenosoituksissa? Jos vastauksesi on kyllä, niin olet onneksi juuri oikeassa paikassa! Esittelyssä Vapauspummi – Freedombum, YouTube-sensaatio, jonka tarjoamaa viihdyttävää seurattavaa et halua missata.

Vapauspummi eli Freedombum on hämmästyttävä hahmo, joka vaelsi mielenosoitusten ja marssien mielenkiintoiseen maailmaan. Riippumatta siitä, onko aiheena rauhanomainen protesti, koominen kansalaisaloite tai vaikka maailman suurin munkkikahvila – Vapauspummi tallentaa sen kameran takaa puolueettomasti! Hän kiertää ympäri kuin kärpänen, joka ei tingi mistään mielenkiintoisista aiheista.

“Mutta Vapauspummi, mitä ihmettä teet siellä?!” saattaa joku kysyä hämmentyneenä. Hän ei ole poliittisesti sitoutunut eikä ota kantaa minkäänlaisiin agendoihin, mutta on valmis naurattamaan ja herättämään ajatuksia kummallisten tilanteiden ja käsittämättömien iskulauseiden keskellä. Onhan se aivan ymmärrettävää – mielenosoitukset ovat usein melkoisen värikkäitä ja tempauksellisia tapahtumia!

Vapauspummi ei pihtaa nauruaan eikä kameraansa, kun hän tallentaa toinen toistaan kummallisempia tapahtumia. Onko kyseessä sitten ennennäkemätön ilotulitusvaatimus, rastapipoisten jääkarhujen marssi tai maailmanlopun tanssiryhmä – Vapauspummi ikuistaa ne kaikki!

Vaikka Vapauspummi viihtyykin mielenosoitusten maailmassa, hän ei kuitenkaan rajoitu vain siihen. Ei todellakaan! Hän rientää kameran kanssa kaikenlaisten tapahtumien perään kuin hunajaiset mesipistiäiset – ei siis ole väliä, onko kyseessä taiteellinen taidetapahtuma, vauhdikas urheilukilpailu tai vaikkapa maailman isoimman kääretortun paistaminen. Vapauspummi on paikalla ja ikuistaa sen, mikä naurattaa, liikuttaa tai ihmetyttää!

Ja jos joskus satut näkemään Vapauspummin kuvatessaan, älä säikähdä! Hän tietää oikeutensa, ja hän on aina valmis muistuttamaan niistä – hänellä on Suomen perustuslaki takataskussaan! “Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkaista ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä” (Toinen luku, 12. §).

Joten, jos kaipaat hulvatonta ja puolueetonta seurattavaa mielenosoituksista ja muista kummallisista tapahtumista, älä epäröi! Seuraa Vapauspummin some-medioita ja nappaa kippurassa nauruun uusimpien videoiden äärellä.

Tanssiva maailmanloppu, huutava munkkikahvila ja ilotulitusvaatimus odottavat sinua – kiitos Vapauspummin, et koskaan unohda näitä tapahtumia!

Vapauspummin some-mediat:
Instagram: https://www.instagram.com/vapauspummi
TikTok: https://www.tiktok.com/@vapauspummi

YouTube: https://www.youtube.com/@vapauspummi

Tilaa kaikki Vapauspummin somekanavat!

Sekä tietenkin ajankohtaisen video:n voit katsoa alta:

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:16:52