Lukuaika: 2 minuuttia

Vihdoin, heinäkuun 23. päivänä, Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi on ääneen sanonut sen, minkä olemme tienneet jo kauan! Venäjän ohjusiskuihin vastaamiseksi ainoa tapa on hankkia lisää ilmapuolustus-kalustoa!

Miksi ihmeessä Ukrainan on täytynyt pyytää ja rukoilla länsimaiden apua tähän saakka? Onko maailma sokea tai vain täysin välinpitämätön? Kuvat Zelenskyin Telegram-kanavalla kertovat karmivasta todellisuudesta. Venäläisten ohjusten tuho on levinnyt laajalle ja tuhonnut ukrainalaisten koteja ja rakennuksia. Tuhansien ihmisten henki on vaarassa joka päivä, ja silti nämä niin kutsutut “kumppanimaat” ovat kieltäytyneet antamasta täyttä tukensa.

Kuinka kauan Ukrainan on pidettävä hattua kädessään ja pyydettävä armoa? He ansaitsevat oikeudenmukaisen puolustuksen! Zelenskyi on täysin oikeassa – maailma ei saa tottua Venäjän terrorismi’in. Meidän on oltava yhtenäisiä, meidän on oltava vahvoja ja kukistettava tämä terrori!

Vasta nyt, pitkien kieltäytymisten jälkeen, Ukraina on viimein saanut Patriot-ilmapuolustusjärjestelmiä, jotka pystyvät ampumaan alas venäläiset lentokoneet, ohjukset ja ballistiset järjestelmät. Mutta miksi vasta nyt? Miksi heidän on täytynyt odottaa vuosia ja kärsiä valtavasti ennen kuin heille myönnetään edes tällaisia puolustusjärjestelmiä.

Ukraina tarvitsee enemmän! Heidän koko maansa on uhattuna, ja he tarvitsevat kattavia ilmapuolustusjärjestelmiä suojelemaan kansalaisiaan ja kotejaan. He tarvitsevat enemmän kuin vain lupauksia ja sanoja. He tarvitsevat konkreettisia toimia, jotka osoittavat, että maailma seisoo heidän rinnallaan ja seisoo vastaan ​​Venäjä’n aggressiota.

On aika lopettaa puheet ja ryhtyä toimiin! Meidän on autettava Ukrainaa hankkimaan tarvitsemansa ilmapuolustusjärjestelmät ja muut aseelliset voimavarat. Meidän on osoitettava, että emme hyväksy tätä sortoa ja väkivaltaa, vaan seisomme vahvasti heidän rinnallaan taistelussa terrorismia vastaan.

Tämä on haaste koko maailmalle! Emme voi enää kääntää selkäämme ja sulkea silmiämme Ukrainan kärsimykseltä. He ansaitsevat oikeudenmukaisen ja rauhallisen elämän, jossa heidän ei tarvitse pelätä ohjusten tuhoa yllään joka päivä.

Aika on nyt toimia ja lopettaa tämä välinpitämättömyys ja hitaus. Ukrainan on saatava lisää ilmapuolustusta, ja meidän on autettava heitä siinä, jos aiomme todella puhua “kumppanuudesta” ja “solidaarisuudesta”.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö