Hyvät lukijat, tervetuloa jälleen lukemaan jännittäviä seikkailuja! Olen jälleen kerran joutunut erikoisen haasteen eteen, kun salaperäinen palvelunestohyökkäys on yrittänyt kaataa sivustoni. Mutta älkääpä siellä kotosalla huoliko, sillä meillä on kova pähkinä purtavana – arvatkaapa vain, kuka sen takana voi olla!

Yksi vihje liittyy maahan, jonka kansalaiset on tunnettuja vahvasta itsevarmuudestaan ja leikkisästä asenteestaan verkossa. Kyllä, kyseessä on valtio, jonka nimi alkaa kirjaimella ”V”. Toinen vihje liittyy sotaan – ei ihan perinteiseen sellaiseen, vaan hybridisotaan, jota käydään verkossa. Veikkauksia, mikä se voisi olla? No, tämä valtio on tunnettu monista rintamista, joilla se taistelee. Mutta älkäämme unohtako, että meillä on myös lukijoita kyseisestä maasta, joten huumorin ja satiirin sietokyky voi olla heillä koetuksella!

Ehkäpä arvaatte jo oikein – kyllä, kyseessä on Venäjä! Eikö olekin vauhdikasta, kun sivusto on osa suurempaa sotaa verkossa? Voin kuvitella, kuinka Putinistit istuvat komentokeskuksessaan ja miettivät, miten saisivat sivuni toimimattomaan kuntoon. Mutta he eivät minua pysäytä, meikämandoliinia on vaikea lannistaa!

Vaikka palvelunestohyökkäys hidastuttaakin menoa ”takapuolella sivua”, en anna sen häiritä huumorin kukkien kasvua. Kesä on täällä, ja nyt nautitaan ja levähdetään – tietenkin toivoen, että Putin ei saa ihan liikaa auringosta! – Saattaa vielä saada ihosyövän peräaukkoonsa.

Joten, hyvät lukijat, pysykää kyydissä ja nauttikaa hulvattomista ja sitäkin huonommista vitseistä. Vaikka palvelunestohyökkäys yrittäisi meikäläistä hidastaa, meikä ei taivu! Sivu pysyy toistaiseksi auki, ja jatkan hulvattoman huumorin tarjoamista kaikille – myös Putinin kannattajille.

Kiitos teille, jotka olette kanssani, ja erityiskiitos niille, jotka arvasivat oikein mistä tämä hyökkäys juontaa juurensa. Slava Ukraini! Ja muistakaa, mitä pidemmälle mennään, sitä vähemmän Putin’illa on elinpäiviä – Pitäkää hauskaa ja nauttikaa elämästä!

Disclaimer: Tämä artikkeli oli tarkoitettu kevyeksi viihteeksi ja satiiriksi. Sitä ei ole tarkoitettu loukkaamaan ketään tai edistämään vihamielisyyttä minkään valtion tai henkilön suuntaan. Huumorissa on voimaa – käytetään sitä viisaasti!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti Prigozin propaganda Putin Raha Rauha Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta