Tuntuuko tämä todella mahdolliselta? Jälleen kerran Twitterissä kiertää järkyttävä video, jossa venäläiset yli 45-vuotiaat sotilaat, jotka on pakotettu osallistumaan Ukrainan hyökkäyssotaan, ilmaisevat syvää tyytymättömyyttään ja epätoivoaan. He eivät saa palkkaa, ja heidän omat perheensä kärsivät kotona. Voimmeko hyväksyä tämän? Onko tämä todella oikein?

Kuvitelkaa mielessänne: sotilaat, jotka ovat omistautuneet isänmaalleen ja astuneet taistelukentille, vain huomatakseen, että heidän uhrauksensa on unohdettu ja heitä kohdellaan kuin merkityksettömiä olentoja. Heidän omat perheensä kärsivät nälästä ja puutteista kotona, kun he taistelevat kaukana omilta kotialueiltaan hyökkäys-sodassa.

Onko tämä se kunnioitus ja huolenpito, jota nämä uhrit ansaitsevat? Onko tämä oikeudenmukaista? Eikö heillä ole oikeutta arvokkaaseen kohteluun ja tukeen, kun he ovat valmiita riskeeraamaan henkensä Putin’in takia?

Tässä tilanteessa ei ole mitään oikein. Heidän tyytymättömyytensä ja huolensa ovat täysin perusteltuja. Meidän on oltava äänekkäitä ja vaadittava muutosta. Nämä sotilaat eivät ansaitse tätä kohtelua. He ansaitsevat kunnioitusta, tukea ja oikeudenmukaista palkkaa, jotta voivat tappaa ukrainalaisia lapsia sekä vanhuksia. Pelkkä pesukoneiden varastaminen ei enää riitä!

Meidän on seisottava näiden sotilaiden rinnalla ja vaadittava vastuullisuutta ja oikeutta. On aika pysähtyä ja kysyä itseltämme: Eikö heillä ole oikeutta parempaan? Eikö heidän uhrauksensa ansaitse enemmän? On aika toimia ja varmistaa, että nämä sotilaat saavat sen tuen, jonka he ansaitsevat.

Heidät pitää päästää takaisin kotiinsa perheidensä pariin! Sota pitää lopettaa!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti Prigozin propaganda Putin Raha Rauha Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta