Kuvitellaanpa tilanne: Sinä istut mukavasti matkustajakoneessa, nautit juuri tarjoiltua ateriaa, ja yhtäkkiä lentokone alkaa tehdä oudoimpia liikkeitä. Ei, et ole unessa, eikä tämä ole uusi kauhuelokuva – tämä tapahtui Venäjä’llä, kun Airbusin matkustajakone joutui melkoiseen soppaan teknisen vian ja hydraulisten ongelmien vuoksi. Kone oli pakotettu tekemään hätälaskun suoraan pellolle!

Kuvitellaanpa tämän tilanteen sisältö: lentokoneessa oli peräti 159 matkustajaa ja 6 miehistön jäsentä, kun se laskeutui Novosibirsk’in alueelle. Voitte varmaan kuvitella matkustajien reaktiot – varmasti moni rukoili hiljaa tai puristi penkkinsä käsinojia niin tiukasti, että ne muuttuivat uusiksi Airbus-varaosiksi!

Kuitenkaan tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun vastaava onnettomuus tapahtui Venäjällä Airbus-koneelle. Tämä ongelma näyttää olevan yleistynyt monissa Venäjän ilmailukoneissa johtuen siitä, että Airbus-osia ei ole ollut saatavilla Venäjän sanktioiden vuoksi. Voimme vain kuvitella, kuinka moni matkustaja on saanut tarpeekseen tällaisista tapahtumista ja harkitsee vaihtoehtoisia matkustustapoja, kuten vaikkapa kuumailmapalloa tai aikamatkustusta – ainakaan ne eivät jää jumiin keskelle peltomaisemaa!

Mutta muistakaa, kun seuraavan kerran valitatte siitä, että lentokoneenne oli myöhässä, voitte aina muistella tätä tarinaa ja kiittää onneanne siitä, että ette olleet mukana tässä ”maatalouslennossa” Venäjällä!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta