Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

Yhteensä: 42646 latausta vuorokaudessa.


2367 artikkelia

2023/09/13


Kuvitellaanpa tilanne: Sinä istut mukavasti matkustajakoneessa, nautit juuri tarjoiltua ateriaa, ja yhtäkkiä lentokone alkaa tehdä oudoimpia liikkeitä. Ei, et ole unessa, eikä tämä ole uusi kauhuelokuva – tämä tapahtui Venäjä’llä, kun Airbusin matkustajakone joutui melkoiseen soppaan teknisen vian ja hydraulisten ongelmien vuoksi. Kone oli pakotettu tekemään hätälaskun suoraan pellolle!

Kuvitellaanpa tämän tilanteen sisältö: lentokoneessa oli peräti 159 matkustajaa ja 6 miehistön jäsentä, kun se laskeutui Novosibirsk’in alueelle. Voitte varmaan kuvitella matkustajien reaktiot – varmasti moni rukoili hiljaa tai puristi penkkinsä käsinojia niin tiukasti, että ne muuttuivat uusiksi Airbus-varaosiksi!

Kuitenkaan tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun vastaava onnettomuus tapahtui Venäjällä Airbus-koneelle. Tämä ongelma näyttää olevan yleistynyt monissa Venäjän ilmailukoneissa johtuen siitä, että Airbus-osia ei ole ollut saatavilla Venäjän sanktioiden vuoksi. Voimme vain kuvitella, kuinka moni matkustaja on saanut tarpeekseen tällaisista tapahtumista ja harkitsee vaihtoehtoisia matkustustapoja, kuten vaikkapa kuumailmapalloa tai aikamatkustusta – ainakaan ne eivät jää jumiin keskelle peltomaisemaa!

Mutta muistakaa, kun seuraavan kerran valitatte siitä, että lentokoneenne oli myöhässä, voitte aina muistella tätä tarinaa ja kiittää onneanne siitä, että ette olleet mukana tässä “maatalouslennossa” Venäjällä!