lukuaika: < 1 minuutti

Äskettäinen tapaus Kislovodskin koulussa, jossa järjestettiin kranaatinheittimien näyttely, herättää kysymyksen: mihin näitä lapsia valmistellaan? Tappamaan ja kuolemaan? Tämä on kysymys, joka saa vereni kiehumaan. Miten Venäjä voi kohdella omia lapsiaan näin julmasti?

Länsimaissa samanikäiset lapset leikkivät edelleen pehmoleluilla ja rakentavat hiekkalinnoja hiekkalaatikoillaan. He eivät joutuisi koskaan kohtaamaan käsikranaatteja tai muita sotilaallisia välineitä näin nuorena. Mutta Venäjällä nämä lapset ja nuoret altistetaan sotilaalliselle maailmalle jo varhain. Tämä on skandaalimaista ja huolestuttavaa.


Kysyn, miksi? Miksi Venäjän hallitus ajaa nuoriaan kohti aseellista konfliktia? Onko tämä osa suurempaa militaristista agendaa? Kuka hyötyy tästä? Lapset ja nuoret ovat haavoittuvia ja helposti manipuloitavissa. Heidän tulisi saada mahdollisuus kasvaa rauhanomaisessa ympäristössä ja unelmoida paremmasta tulevaisuudesta, ei valmistautua tappamaan tai kuolemaan.

On aika herättää kansainvälistä huomiota tähän ongelmaan ja vaatia Venäjän hallitusta vastuuseen lasten ja nuorten militarisoimisesta.

Maailman on tuomittava tällainen käytös ja pyrittävä suojelemaan lapsia ja nuoria kaikkialla, jotta heillä olisi mahdollisuus kasvaa turvassa ja toivoa rauhanomaisempaa huomista!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö