Lukuaika: < 1 minuutti

Huhujen mukaan suuri partioalus Pavel Derzhavin räjähti Sevastopolissa – Selvitys kesken, odotan virallista vahvistusta!

Tervetuloa uutisten maailmaan, jossa venäläiset merivoimat tarjoavat meille jatkuvaa jännitystä ja yllätyksiä! Tänään kuulemme huhuja siitä, että Mustanmeren laivaston suuri partioalus Pavel Derzhavin olisi räjähtänyt Sevastopolissa. Toistaiseksi ei ole aivan selvää, mitä tarkalleen ottaen tapahtui.

Kaikkihan me tiedämme, että venäläiset ovat mestareita pitämään salaisuuksiaan, joten tämänkaltaiset uutiset eivät aina ole kovin yksiselitteisiä. Kenties alus teki taianomaisen taikurin tempun ja katosi hetkeksi aikaa? Ehkäpä se oli vain erittäin myrskyisä päivä merellä, ja alus päätti sittenkin ottaa hieman vapaata?

Mutta älkää huolehtiko, sillä odotan yhä virallista vahvistusta tästä mysteeristä. Kaikkea ei voi selittää taikuudella tai huonolla säällä, ja toivottavasti saamme pian selville, mitä Pavel Derzhavinin ympärillä oikein tapahtui.

Toistaiseksi voimme vain pitää kiinni tuolien reunoista jännittyneinä ja odottaa, että meri paljastaa salaisuutensa. Vai onko tässä kyseessä vain venäläinen versio merenneidon tarinasta? Olipa tapahtumien takana mikä tahansa, pysykää kanavalla – lisää tietoa tulossa pian!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö