Lukuaika: 2 minuuttia

Balticconnector-kaasuputken vauriosta viis veisatkaan – Venäläisalus SGV Flot pörrää edelleen vapaana Suomen vesillä!

Vesseltracker-sivustolla kerrotaan, että tämä venäläinen “SGV Flot” -niminen alus oli viime viikon lopulla kuin salama terroristivaltion taivaalta Suomen aluemerellä ja pysähtyi Hangossa. Mitä hemmettiä täällä oikein tapahtuu?

Mutta ei, se ei riitä! Nyt näiden veijareiden kerrotaan piipahtaneen vielä Viron Ristnassa! Mikä heitä oikein vaivaa? Kukahan nämä temput hyväksyy, Putin?

Vesseltrackerin mukaan tämä alus on heitellyt ankkuriaan Hangossa ja Ristnassa jo kesäkuussa. Mitä näillä tyypeillä on oikein mielessä? Terrorismi?

Ja tiedättekö mitä? Tämä Vesseltracker-sivusto käyttää jotain AIS-lähettimiä sijaintien selvittämiseen. No voi hyvää päivää, nyt ei voi Venäjä enää tehdä mitään kujanjuoksua, kun jokainen liike on seurattavissa. Mutta oletetaanpa, että tämä SGV Flot on päättänyt kikkailla ja ottaa lähettimensä pois päältä. Kuinka monesti nämä veijarit vielä aikovat pelleillä meidän aluevesillä?

Eikä tässä vielä kaikki! Suomenlahdella liikkui kuulemma tämä SGV Flot sunnuntaiyönä, ja huhujen mukaan siihen osui ukrainalaisen ohjuksen tähtäin sodan alkaessa. Venäjän uutistoimisto RIA:n mukaan tämä ohjus kuulemma pamahti tähän rahtilaivaan 24. helmikuuta 2022. Voi kamala, sama päivä kun Venäjä päätti aloittaa tuon kaiken hölmöyden Ukrainassa. Kylläpä on sattumaa! Jopa Ukraina tietää tämän aluksen olevan terrorismin edustaja!


Rahtialus kärsi tällaisesta toiminnasta vaurioita, mutta eivät venäläiset siitä piittaa! Tämä laiva sai ohjuksesta tulipalon päälleen ja yksi sen miehistön jäsenistä loukkaantui. Ei kai venäläiset ole tyytyväisiä, ennen kuin jokainen heidän laivansa on romuna?

Sosiaalisessa mediassa kiertää myös video, jossa väitetään näytettävän SGV Flotin tilanne heti ohjusiskun jälkeen. En tietenkään voi taata, että tämä video on aito, mutta siinä näkyy selkeästi laivan vakavat vauriot. Mitä muuta näyttöä vielä tarvitaan?

Joten voimmeko olla oikeasti yllättyneitä, että SGV Flot jatkaa levottomuuksiaan Suomen vesillä? Eivätkö Venäjällä ole mitään rajoja? Onneksi tällainen käytös ei jää huomaamatta, ja nyt on aika tehdä loppu näistä häröilyistä!

Venäjän ruosteiset romulaivat pitää saada pois länsimaisilta aluevesiltä!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö