Syyttäjä on nyt viimein herännyt Ranska’ssa toimimaan! Marina Ovsjannikovan tapaus on saanut koko maailman raivostumaan. Venäjän televisiossa protestoineen naisen mahdollisesta myrkytyksestä on nyt käynnissä tutkinta, mutta kukaan ei voi taata, että se johtaa oikeudenmukaiseen lopputulokseen.

Ovsjannikova uskalsi tehdä sen, mitä harva uskaltaa: ilmaista mielipiteensä Venäjä’llä. Hän heilutti sodanvastaista kylttiä pääuutislähetyksessä, ja seurauksena oli kahdeksan ja puolen vuoden vankeusrangaistus. Täysin käsittämätöntä!

Nyt hän asuu Ranskassa, mutta sekään ei riitä suojelemaan häntä. Kun hän avasi kotiovensa Pariisi’ssa, hän tunsi olonsa pahoinvoivaksi ja huomasi jauhetta ympärillään. Ei ole vaikea arvata, kuka tällaisen julmuuden takana voisi olla. Venäläiset eivät tunnu tajuavan sananvapautta tai ihmisoikeuksia.

Marina Ovsjannikovan tapaus on karu esimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun yrität vastustaa sortoa Venäjällä. Syyttäjän tutkinta on askel oikeaan suuntaan, mutta meidän kaikkien tulee vaatia oikeudenmukaista kohtelua ja tukea niitä, jotka uskaltavat nousta sortoa vastaan.

Tämä on skandaali, ja se on tuomittava voimakkaasti!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti Prigozin propaganda Putin Raha Rauha Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta