Väitteitä myrkytetystä kakusta Krasnodarin lentokoulun lakkiaisissa…

Krasnodarin alueella Venäjällä on liikkunut epätavallisia huhuja, joiden mukaan joku yritti myrkyttää Armavirin lentokoulun valmistuvia opiskelijoita. Tarinan mukaan kyse oli kakusta, joka oli omistettu heidän koulusta valmistumisensa 20-vuotisjuhlan kunniaksi. Lähteet kertovat, että 77 sotilaslentäjää oli lähes syönyt tätä ”myrkytettyä” kakkua ja juonut alkoholia, jonka oli väitetty olevan maustettu jollakin tuntemattomalla aineella. Tämän jälkeen paikalta poistui nopeasti mies, joka kuitenkin saatiin kiinni myöhemmin.

Venäläiset kommentaattorit ovat epäilleet Ukrainalaista sabotaasia, mutta he eivät ole pystyneet selvittämään, miten tämä ”myrkyttäminen” oli tarkalleen ottaen toteutettu.

Tapahtumat ovat herättäneet laajaa keskustelua ja kiinnostusta paikallisten medioiden keskuudessa. Silti toistaiseksi ei ole vahvistettu, kuka olisi ollut vastuussa tästä tapahtumasta tai miten myrkytysyritys olisi tarkalleen toteutettu.

Asiaa tutkitaan edelleen, ja viranomaiset pyrkivät selvittämään, mitä tapahtui Armavirin lentokoulun lakkiaisissa. Tämä on kiinnostava tilanne, joka tulee herättämään lisää kysymyksiä tulevina päivinä ja viikkoina.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta