Lukuaika: < 1 minuutti

Rakkaat lukijat, kellojen siirto 2023

Kuulkaa kaikki aikaskeptikot ja kroonisesti myöhässä tulevat, sillä on taas se aika vuodesta – aika siirtää kelloja! Kyllä, seuraava kellojen siirto on 29.10.2023, ja se tulee kuin varkain. Mutta älkää huoliko, minä olen täällä auttaakseni teitä tässä mystisessä ajassa.

Kun kellojen viisarit saapuvat kohtaan 04:00, silloin se tapahtuu. Ei, ei suinkaan aikakoneiden jahtausta tai ajan taipumista, vaan rehellistä kellojen siirtoa. Siirrymme talviaikaan, mikä tarkoittaa, että kelloja väännellään yhden tunnin taaksepäin. Kuvitellaanpa, että kello on 04:00, ja sitten, hop, se onkin 03:00. Voitte ottaa sen ylimääräisen tunnin unta tai tehdä asioita, joita olitte jo ehtineet unohtaa!

Kesäaikaan siirtyminen on hieman kuin elämän suuri pyöritys. Se tapahtuu aina maaliskuun viimeisenä sunnuntaina, ja juuri silloin kaikki unohtavat, että heidän pitää siirtää kellojaan eteenpäin. Mutta nyt emme keskustele kesäajasta, vaan talviajasta. Se on kuin joulu kaikille niille, jotka rakastavat ylimääräistä pimeää ja kynttilänvaloa.

Kuvaan teille tämän mystisen kellojen siirron artikkelin kuvan avulla, jotta ei tulisi epäselvyyksiä. Kello, joka nyt näyttää 04:00, muuttuu muotoon 03:00. Helppoa kuin heinänteko!

Joten, rakkaat lukijat, varautukaa aikaan, jolloin kellojen siirto koittaa. Olkaa valmiina ottaamaan vastaan ylimääräinen tunti lahjana. Seuraava kerta, kun kysytte itseltänne, mihin kadonnut aika oikein katosi, muistakaa tämä artikkeli ja hymyilkää.

Aika ei aina riennä eteenpäin – joskus se hyppää taaksepäin, ja se on ihan okei!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö