Venäjän nykyjohto on kuin pahiselokuvasta, häikäilemätön terroristivaltio, joka testaa kaikki mahdolliset kaaoksen luomisen keinot naapurimaidensa suhteen. Nyt se ohjaa Suomen rajoille viattomia ja hyväksikäytettyjä ihmisiä, luottaen siihen, että Suomi on edelleen heikko lenkki – me emme enää ole!

Venäjä toivoo suomalaisten olevan yhtä hyväuskoisia kuin ennen, uskoen rajalla kuultuihin satuihin. Tavoitteena on saada aikaan sekasortoa ja viekastella suomalaiset selvittämään ”17-vuotiaiden” tarinoita.



Onneksi Suomessa on nyt hallitus, joka ei toista vuoden 2015 virheitä. Se on valmis tarvittaessa sulkemaan rajan ja pitämään huolen, etteivät nyyhkytarinat ja agenttihuhut sotke maan tilannetta.

Turvapaikanhakuoikeuksien korostaminen tässä tilanteessa olisi juuri Putin’in toiveiden mukaista. Suomi tarvitsee järkevää ja päättäväistä johtoa, joka ei lankea vanhoihin ansoihin. Eurooppa’laista turvapaikkajärjestelmää ei enää koskaan käytetä väärin!

Enää Juha Sipilä ei anna taloaan koko maailman väestölle!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti Prigozin propaganda Putin Raha Rauha Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta