Lukuaika: < 1 minuutti

Maria Nordin hupsahti – Puoskarimedian huippuhetket eurolla!

Suomalaisten suosikkihenkilö Maria Nordin on joutunut vararikkoon kohutun oikeudenkäynnin seurauksena. Sen sijaan että hän olisi löytänyt zenin, hän löysi tiensä konkurssin partaalle. Mutta älä huoli, voit nyt omistaa oman puoskarimedian “Mietiskele Mariaa” yhdellä ainoalla eurolla!

Maria Nordin nousi kuuluisuuteen erikoisilla meditaatiotekniikoillaan, jotka luvattiin parantaa kaiken aina flunssasta sydänsuruun. Valitettavasti näyttää siltä, että tuote ei ollutkaan niin markkinakelpoinen, ja Mariakin joutui vaihtamaan mantrojaan “rahahuoliin.”

Puoskarimedian kulta-aika on nyt päättynyt, ja Marialla on hätä myydä loputkin varastostaan. Hinta? Vain yksi euro! Voit nyt uppoutua entisten huippuasiakkaiden jättämiin arvosteluihin, kuten: “Mietiskele Maria – todellinen rahanheitto” ja “Puoskari-meditaatiot veivät minulta ainoan euroni, mutta ainakin naurattaa!”

Jos kaipaat huumoria, epäilyttäviä lupauksia ja halpaa viihdettä, “Mietiskele Mariaa” on juuri sinulle. Osta omasi nyt, ennen kuin nämä huikeat tarjoukset katoavat meditatiiviseen sumuun!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö