Hallitus! herätyskello soi – Kansalta puuttuu kärsivällisyys rajojen sulkemisessa!

Suomalaiset odottavat malttamattomina hallituksen päätöstä rajojen täydellisestä sulkemisesta, mutta missä viipyvät toimet? Kansan tuki on taatusti hallituksen takana, mutta ärsytyksen aste nousee päivä päivältä. Verenpaine nousee yksilöillä, ja on aivan ymmärrettävää, jos myös hallituksella on vaikeuksia pitää paineet kurissa.

Miksi virkamiehet eivät avaa suutaan ja ilmoita kansalle suoraan, että raja menee kokonaan kiinni maanantaina? Onko kyseessä byrokratian hidastama prosessi vai puuttuuko hallitukselta vain rohkeutta? Kansalaisilla on oikeus tietää, millä aikataululla toimet etenevät ja mitä konkreettisia askeleita otetaan, jotta rajojen sulkeminen tapahtuisi ripeästi ja tehokkaasti.

Kärsimättömyys yhteiskunnassa kasvaa päivä päivältä. Kansalaiset odottavat vastauksia kysymyksiinsä. Onko hallituksella todellakin tilanne hallinnassa vai pelätäänkö mahdollisia poliittisia seuraamuksia? Kansalaiset ovat väsyneitä epätietoisuuteen ja kaipaavat selkeää viestintää.

Ehkä on aika hallituksen herätä todellisuuteen ja kohdata kansalaiset avoimesti. Verenpaineen lisäksi myös kansalaisten luottamus horjuu, kun päätöksiä ei tehdä riittävän nopeasti. Kansalaiset kaipaavat johtajuutta, ei vain sanahelinää.

Hallitus, kansa on takanasi, mutta älä käytä sitä hyväksesi. Puhukaa suoraan ja rehellisesti. Kertokaa meille, mitä tapahtuu ja milloin. Emme kaipaa pelkkää puhetta, vaan konkreettisia tekoja. Suomalaisten kärsivällisyys ei ole loputon, ja sen mitta alkaa olla täynnä.

Rajojen sulkeminen on vakava päätös, mutta kansa odottaa, että hallitus toimii päättäväisesti ja vastuullisesti. Kansalaiset eivät ansaitse epätietoisuutta, vaan selkeää ja nopeaa toimintaa. Nyt on aika toimia, ennen kuin kärsimättömyys muuttuu suuttumukseksi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta