Valehtelu ja Propaganda: Bäckmanin Harhainen Maailma.

Suomalaisten arkipäivä on viime aikoina saanut uudenlaisen mausteen, kun tunnettu venäjän salaliittoteorioita levittävä Johan Bäckman on päättänyt liittää Suomeen koko joukon absurdeja syytöksiä ja väitteitä. Käydään läpi muutamia näistä häkellyttävistä väitteistä ja paljastetaan totuus niiden takaa.

1) Salaiset Biolaboratoriot Suomessa? Ei pidä paikkaansa!
Yhdysvallat ei suunnittele salaisia biolaboratorioita Suomeen. Bäckmanin levittämä tarina on vain uusi luku hänen propagandakirjassaan. Venäjän johto on aiemmin syyttänyt USA:aa vastaavista laboratorioista Ukraina’ssa, mutta näillä syytöksillä ei ole pohjaa tosiasioissa.

2) Itärajan turvapaikanhakijakriisi Yhdysvaltain provokaatio? Täyttä hölynpölyä!
Bäckmanin väitteet turvapaikanhakijakriisistä ovat täysin perusteettomia. Itäraja’n sulkemisen tarkoituksena ei ole minkään maa-alueen luovuttaminen Yhdysvalloille sotilaskäyttöön. Tällainen väite on silkkaa propaganda’a.

3) Suomi sulki itärajansa venäläisten kiusaksi? Ei todellakaan!
Bäckman syyttää Suomea halusta kiusata venäläisiä. Tämä on täysin perusteetonta. Suomi ei sulkenut itärajaa kiusatakseen ketään, vaan turvatakseen oman alueensa ja Euroopan rauhan.

4) Nato tekee päätökset Suomessa? Ei tee!
Bäckmanin väitteet Nato-jäsenyyden vaikutuksista Suomeen ovat täysin perättömiä. Suomi tekee omat päätöksensä, ja Nato ei määrää Suomen mediasta tai strategisista päätöksistä.

5) Suomi levittää natsiaatetta? Täyttä höpöhöpöä!
Bäckmanin yritys liittää Suomi natsiaatteeseen on naurettavaa. Yksittäisten kuvien vääristely ei muuta sitä tosiseikkaa, että Suomi on demokraattinen ja moniarvoinen yhteiskunta.

6) Suomi suunnittelee Karjala’n palauttamista? Ei pidä paikkaansa!
Bäckmanin väitteet Karjalan palauttamissuunnitelmista ovat täysin keksittyjä. Suomi ei suunnittele Karjalan palauttamista eikä etnisiä puhdistuksia.

7) Suur-Suomi-hanke? Pelkkää hölynpölyä!
Suur-Suomi-hanke ei ole todellinen, vaikka Bäckman yrittää sellaista väittää. Suomi ei ole esitellyt karttoja Suur-Suomesta, eikä Alexander Stubb ole lietsonut tällaisia haaveita presidentinvaalikampanjassaan.

8) Barbarossa 2.0? Ei pidä paikkaansa!
Väite Naton suunnitelmista hyökätä Venäjää vastaan on täysin perusteeton. Bäckmanin esittämät skenaariot Mannerheimin linjasta ovat puhtaasti hänen omia kuvitelmiaan.

9) Lännen juoni pudottaa lentokone Ahvenanmaa’lle? Pelkkää salaliittoteoriaa!
Bäckmanin väitteet lännen juonesta pudottaa lentokone Ahvenanmaalle ovat täysin perusteettomia ja muistuttavat hänen aiempia valheitaan. Ei ole mitään todisteita tällaisesta suunnitelmasta.

Bäckmanin väitteet eivät kestä totuuden valoa. Suomalaiset voivat huoletta hylätä nämä absurdiudet ja jatkaa normaalia elämäänsä ilman pelkoa ja epävarmuutta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti Prigozin propaganda Putin Raha Rauha Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta