Saara Huhtasaari käynnistää hulvattoman ”Saaran Pakinat – Kampanjan Jälkipuinti” -livetapahtuman!

Suomen poliittinen skene on jälleen kerran saanut lisämaustetta, kun Saara Huhtasaari (Ei saanut tarpeeksi kortteja kerättyä.) ilmoitti järjestävänsä Facebook’issa ainutlaatuisen tapahtuman nimeltä ”Saaran Pakinat – Kampanjan Jälkipuinti”. Tämä ei ole mikä tahansa tavanomainen jälkipuinti, vaan luvassa on hervotonta huumoria ja tiukkaa sanailua.

Vaikka Saaran Pakinat -kampanjan nimi voi viitata vakavaan poliittiseen keskusteluun, on selvää, että tässä tapahtumassa päästään nauramaan ja unohtamaan hetkeksi vakavat poliittiset puheenvuorot. Tämä on kuin stand up -esitys, mutta poliittisella twistillä!

Tällä hetkellä 22 rohkeaa henkilöä on osoittanut mielenkiintonsa tapahtumaa kohtaan. Tässä vaiheessa voin vain arvailla, onko kyseessä politiikan harrastajien yhteinen hengähdystauko vai vakava yritys saada lisää naurua arjen keskelle.

Yksi ”Paras fani” on jo kommentoinut julkaisua, ja voin vain kuvitella, millainen hulvaton fanikunta Saaralla on. Ehkäpä he tulevat paikalle kampanjan facebook-liveen hassuttelevin kyltein ja poliittisin pilailuin.

Kellon lähestyessä kuutta illalla jännitys tiivistyy, ja moni odottaa kärsimättömänä, mitä Saara meille tänään kertoo. Toivottavasti luvassa on poliittista satiiria, hulvatonta huumoria ja ehkäpä muutama yllättävä paljastus. Joka tapauksessa voinemme yhdessä odottaa iloista ja viihdyttävää hetkeä politiikan parissa.

Joten, kaikki mukaan! Aseta itsesi mukavaan asentoon ja valmistaudu nauramaan, kun Saara Huhtasaari astuu esiin ”Saaran Pakinat – Kampanjan Jälkipuinti” -livetapahtuman valokeilaan. Tässä on tilaisuus nähdä poliittinen maailma aivan uudesta, humoristisesta näkökulmasta!


Päivitys 18:02: livessä 7 katsojaa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta