lukuaika: 2 minuuttia

Pieni hiilijalanjälki, suuri ilo: pelastetaan planeetta yhdessä.

Hei ystävät! tiedätkö sen tunteen, kun olet niin ekologisesti tietoinen, että et uskalla syödä edes porkkanaa, jotta et aiheuttaisi kasvihuonepäästöjä? No, minulla on sinulle mahtavia uutisia: tämä sivustoni on juuri se pelastusrengas, jota olet odottanut! Tiedätkö miksi? Koska se tuottaa kasvihuonepäästöjä niin vähän, että ne voitaisiin laskea jopa yhden käden sormilla – tai oikeastaan vain yhdellä sormella, jos olet todellinen ekosankari!

Joten miksi tämä sivusto on niin ekologinen? No, ensinnäkin, se on Googlen palvelinkeskuksessa Haminassa. Ei, en tee pilaa! Se on totta! Tiedätkö, Haminan Googlen palvelinkeskus on kuin ekologisen teknologian aateliskoti. Siellä palvelimet hymyilevät aurinkoisina ja ympäristöystävällisinä, kun ne työskentelevät kovasti pitäen kasvihuonepäästönsä minimissä.

Mutta odotas, tässä ei ole vielä kaikki! Tämä sivustoni ei vain vähennä päästöjään, vaan se tekee sen Suomessa, maassa, joka tunnetaan puhtaasta energiastaan ja järvistään. Voit melkein kuvitella, kuinka sivustoni ottaa happea Suomen metsissä ja juo raikasta vettä sen järvistä samalla kun laskee päästöjään. Se on kuin ekologinen spa-loma, mutta verkkosivustolle!

Ja niin, kuinka paljon tämä ympäristöystävällisyys sitten maksaa?

Nooh, hieman enemmän kuin esimerksi jossain muualla, mutta tämän sivuston lukeminen työllistää Suomalaisia! Voit nyt ylpeänä sanoa, että käytät sivustoa, joka tuottaa vain 0.01 tonnia hiilidioksidipäästöjä kuukaudessa. Se on niin vähän, että se voi olla jopa pienempi kuin se määrä päästöjä, jonka aiheutat, kun naurat äänekkäästi huonolle vitsailulleni.

Ja nyt se paras osa: Google käyttää 100% uusiutuvaa Suomalaista sähköä. Kyllä, olet lukenut oikein! Se ei ole vain sähköä, se on suomalaista sähköä! Sähköä, joka on varmasti saanut alkunsa jossain pohjoisen metsän sydämessä, jossa porot ja joulupukki kilpailevat siitä, kuka voi olla ekologisempi.

Joten, rakkaat ystävät, kun seuraavan kerran vierailette tällä sivustollani, voitte hymyillä leveästi ja heittää ilmoille iloisen naurun, sillä tiedätte, että olette osa ekologista vallankumousta.

Ei päästöjä, paljon iloa – tämä on tie kohti kestävämpää tulevaisuutta, yksi artikkeli kerrallaan!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö