Lukuaika: < 1 minuutti

Vuoden 2023 tärkeimmät tapahtumat ovat olleet kuin suoraan komediasarjasta. Katsokaapa tätä:

Tammikuussa Suomen talvi päätti ottaa lomaa, ja Helsingissä nähtiin ihmisiä rannalla auringonottoasemissa lumisateessa. Lämpötilat olivat niin vaihtelevia, että sääennusteet alkoivat sisältää horoskooppeja.

Helmikuussa kansanedustajat vaihtoivat työpäivän ajan tehtäviä lastentarhanopettajien kanssa. Päivä päättyi siihen, että eduskuntatalo oli täynnä glitteriä ja tahmeita kädenjälkiä, mutta kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että tämä oli paras täysistunto ikinä.

Maaliskuussa Suomen jääkiekkojoukkue voitti maailmanmestaruuden, mutta juhlat keskeytyivät, kun maskotti Pasi-karhu eksyi metroon ja päätyi vahingossa Vantaalle. Seurasi valtakunnallinen karhunjahti, joka päättyi onnellisesti, kun Pasi löydettiin nauttimasta mustikkapiirakkaa paikallisessa kahvilassa.

Kesäkuussa, juuri juhannuksen alla, järjestettiin ensimmäinen kansallinen saunapäivä. Suomalaiset ympäri maan sytyttivät saunansa, ja saunomisen maailmanennätys rikottiin. Kuitenkin, tapahtuman huipentuma oli, kun presidentti itse hyppäsi järvistä järvistä saunavihdan kanssa, julistaen: “Kylmä vesi on vain mielenrauhaa varten!”

Ja lopuksi, joulukuussa, Suomessa päätettiin, että pimeyden sijaan valon juhlaa juhlittaisiin valotanssilla. Koko maa valaistiin värikkäillä valoilla, ja taivaalle ilmestyivät revontulet, jotka tanssivat tahtiin.

Noh, vitsit vitseinä, katso alta todellisuudessa tapahtuneet asiat:

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö