Tarkkaavaisimmat jo huomasivatkin, että artikkeleihin on ilmestynyt uusi, kummallinen lisä: ”Kuuntele”-nappi. Aivan oikein, se ei ole koriste eikä virhe, vaan nappi, josta saat artikkelin luettua korvillesi suomeksi! Napin takana on salainen voima, jota kutsutaan internetin taikavoimiksi. Riippuen selaimesi laadusta ja nettiyhteyden nopeudesta, artikkeli joko soljuu sujuvasti tai sitten takeltelee kuin ensilumen suksilla.

Erityisesti Google Chromen kerrotaan olevan kuin rautalankaa taikovan taikurin käsissä: se toistaa tekstin niin sujuvasti, että voisi melkein kuvitella olevansa kahvipöydässä kuuntelemassa juorukelloa. Mutta kuten kaikki uudet vempeleet, myös tämä herättää kysymyksiä: Onko tästä oikeasti hyötyä? Jääkö nappi käyttämättömäksi, vai tuleeko siitä uusi paras ystävä?

Ei muuta kuin testailemaan! Paina nappia, kuuntele ja ihmettele. Kenties löydät uuden tavan nauttia artikkeleista – tai sitten päätät, että vanha kunnon lukeminen on se oikea tapa. Joka tapauksessa, ”Kuuntele”-nappi tarjoaa yhden lisävaihtoehdon digitaalisen median kuluttamiseen, ja se on aina iloinen uutinen!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta