5295 artikkelia

2023/12/29

Ano Turtiainen, tuo verkkomaailman virallinen vitsiniekka, on hävinnyt! Kuin savuna ilmaan, hän on kadonnut digitaaliselta näyttämöltä. Viimeisin julkaisu on kuuden päivän takainen video, joka nyt pyörii faneilla repeatilla. Yleensä tämä video-velho julkaisee sisältöä kuin leipuri sämpylöitä – päivittäin! Missä hän mahtaa olla?

Onko Ano lähtenyt lomalle digitaalisesta maailmasta? Onko hän suunnittelemassa jotain suurta paljastusta, vai onko internetin jättiläinen nielaissut hänet kokonaan? Fanit, uteliaat ja foliohattupäiset salaliittoteoreetikot kaivelevat teorioita kuin aarteenetsijät. Ehkä Ano on löytänyt uuden harrastuksen tai päättänyt viettää aikaa offline-maailmassa.

Joka tapauksessa, Anon poissaolo on saanut some-kansan kaipaamaan hänen huumoripitoisia videoitaan ja odottamaan innolla paluuta. Missä lienet, Ano, internet kaipaa sinua!