Kaamea Diili

lukuaika: < 1 minuutti

Kaikille on varmasti tuttua supersuosittu tv-ohjelma Kaamea Diili, jossa järjestetään hurja kilpailu ja heitetään kilpakumppanit varjoon herrojen ja naisten Diilinestereiden toimesta. Nyt kuitenkin on aika luopua kilpailun raakuudesta ja siirtyä kestävän kasvun pariin Loistavan Diilin muodossa!

Loistava Diili on uusi tuulahdus Diilimaailmaan, mutta tällä kertaa kilpailussa ei painella pitkin pimeitä metsiä tai möyritä mudassa. Sen sijaan keskitytään yhteiskunnallisesti ja ekologisesti kestävään kasvuun. Kisassa haastetaan kilpailijoita kehittämään innovatiivisia ja vastuullisia yritysideoita, jotka ovat hyväksi sekä planeetallemme että sen asukkaille. Kyllä, nyt Diilissä ollaan aikaansa edellä!

Kilpailun vetonaula on tietysti itse Diilinesterit, jotka ovat lähtemättömästi painuneet suomalaisten sydämiin. Heitä ei kuitenkaan tällä kertaa nähdä pönöttämässä puvuissaan, vaan he ovat mukana kilpailussa itse ideoiden kehittäjinä ja valmentajina. Vau, aika jännää!

Yksilösuoritukset jäävät siis taka-alalle, ja joukkuehenki nostetaan kunniaan. Kilpailijat jaetaan joukkueisiin, jotka edustavat erilaisia kestävän kasvun osa-alueita, kuten energiatehokkuutta, kierrätystä ja vastuullista ruokaa. Joukkueet saavat jokaisessa jaksossa tehtävän, jossa heidän tulee suunnitella ja toteuttaa konkreettisia tekoja oman aihepiirinsä edistämiseksi. Tehtävät vaihtelevat esimerkiksi ekoteon toteuttamisesta ja sen markkinoinnista, vastuullisten tuotteiden kehittämisestä tai kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Jokaisessa jaksossa nähdään myös kutsuvieraina tunnettuja vaikuttajia ja asiantuntijoita, jotka auttavat joukkueita tehtävissä ja antavat arvokasta palautetta kehitetyistä ideoista. Kylläpä on kelpo asiantuntijoita tulossa!

Lopulta vain yksi joukkue kruunataan Loistavan Diilin voittajaksi. Kilpailun pääpalkintona on paikka kansainvälisessä kestävän kehityksen huippukonferenssissa. Ei paha ollenkaan, eikö vain?

Loistavan Diilin tarkoituksena on herättää keskustelua ja nostaa esiin kestävän kasvun tärkeyttä. Kilpailun avulla halutaan myös innostaa nuoria ja vanhoja tekemään yhteiskunnallisesti ja ympäristöllisesti vastuullisia valintoja sekä rohkeasti kehittämään uusia kestäviä ratkaisuja bisnesmaailmassa. Nyt meillä ei ole enää vain yksi Kamux, vaan kokonainen joukko vastuullisia yrityksiä!

Siispä jättäkää kilpakumppanien miesilevyt rauhaan ja hypätkää mukaan Loistavan Diilin vauhdikkaaseen maailmaan. Kierrätetään, energiatehokkuutta ja vastuullisuutta, niin voimme yhdessä kasvaa suunnannäyttäjiksi tulevaisuuden bisnesmaailmassa. Se vasta onkin loistava diili!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö