10457 latausta vuorokaudessa
9425 artikkelia

2024/02/28

Likes, eli tykkäykset, ovat nykypäivän some-kulttuurin perusta. Jokainen somea käyttävä henkilö tietää, mitä ne ovat ja kuinka paljon niitä voi kerätä omiin julkaisuihinsa. Tykkäykset ovat usein merkki siitä, että sisältö tai julkaisu on mielenkiintoinen tai jopa hyväksytty yleisön toimesta.

Kuitenkin, onko likesien kerääminen ja niiden määrä todella niin tärkeää? Eikö olisi aika siirtyä kohti jotain syvempää ja merkityksellisempää, kuten aitoa rakkautta?

Some-maailmassa usein pyritään keräämään mahdollisimman paljon tykkäyksiä ja seuraajia. Somevaikuttajat elävät jopa omalla tavallaan likesien mukaan – heidän suosionsa ja tulonsa perustuvat suurelta osin tykkäyksien määrään. Vaikka tykkäykset voivat tuoda hetkellistä hyvää oloa ja tyydytystä, ne eivät kuitenkaan voi korvata aitoja ihmissuhteita ja rakkautta.

Se, että julkaisulle saa paljon tykkäyksiä, ei tarkoita välttämättä sitä, että siinä olisi todellista sisältöä tai merkitystä. Someaikakaudella monet pyrkivätkin koreilemaan elämänsä ja julkaisunsa niin, että ne saavat mahdollisimman paljon tykkäyksiä. Tämä johtaa usein siihen, että todellisia tunteita ja aitoa itseään ei voi näyttää someympäristössä.

On tärkeää muistaa, että tykkäykset ovat vain numeroita ruudulla. Ne eivät kerro mitään todellisesta elämästämme tai siitä, miten rakastamme tai olemme läsnä toisten elämässä. Some ei myöskään koskaan voi korvata aitoa vuorovaikutusta ja ihmisten välisiä suhteita.

Ehkä olisikin aika unohtaa hetkellinen kunnia likesien keräämisestä ja keskittyä siihen, mikä todella merkitsee – aitoon rakkauteen ja ihmissuhteisiin. Aito rakkaus ja läheiset ihmissuhteet saavat meidät voimaan hyvin ja lisäävät onnellisuuttamme paljon enemmän kuin mitkään tykkäykset tai some-suosiosta saadut edut.

Joten kun scrollaat somea ja painat tykkäystä kuvalle, muistuta itsellesi, että tykkäykset eivät määritä sinua tai arvoasi. Pysähdy hetkeksi ja anna aikaa rakkaille ihmisille elämässäsi. Tämä on aitoa ja merkityksellistä elämää – paljon enemmän kuin mikään some-profiili saa aikaan. Aika löytää true love on nyt.


Satunnainen:


Vastaavia: