Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Matkasi meren äärelle alkaa tästä

29.02.2024 16:20

Lukuaika: 2 minuuttia

Kesälomakausi on vihdoin koittanut ja on aika pakata matkalaukku täyteen aurinkorasvaa ja varpaankynsien leikkuria. Lämpimät hiekkarannat ja turkoosi meri kutsuvat nimittäin juuri sinua, rakas lukijani!

Kun vielä vähän aikaa sitten episodiisi kuului lähinnä pari lipasta hylintuotteita ja taannoinen onnenantaja nimeltä matkalaukku, on nyt aika vaihtaa maisemaa ja suunnata kohti uutta seikkailua. Nimittäin meren äärelle! Se on kuin karkkikauppa aikuisille, mutta ilman sokerihumalaista ähkyä.

Pakettilomille heittäytyminen ei luonnollisesti ole ihan niin yksinkertaista kuin sen voisi kuvitella. Kysymys kuuluu: mihin hemmettiin kannattaa suunnata? Bali on liian trendyä, Thaimaa aivan liian turisteja pullollaan ja Ranskan Rivieralla kannattaa varoa, ettei tule pistetyksi paikallisilla kakkulatoilla.

Mutta ei hätää, sillä meillä on erinomaisia uutisia! Kämmenelle kiinni ja avaa Google Maps, sillä tämä artikkeli tarjoaa sinulle vinkit onnistuneeseen merilomaan. Tietenkin vitsikkäästi, sillä mitä muutakaan voisi odottaa tästä kirjoittajasta?

Ensimmäiseksi vinkiksi tarjoamme sinulle unelmiesi merimajoituksen etsintää. Mikäli olet niitä onnekkaita, joilla on taskussa kuuluisa passi, ei koko maailma juurikaan ole rajana. Venetsia, Santorini, Dubrovnik, Montenegro… Tiedätte kyllä mistä puhun. Näissä paikoissa voit parhaassa tapauksessa löytää merenrantamökin, jossa on oma uima-allas ja henkilökohtainen merinäköala. Ja kun vielä kuvittelet itsesi ottamassa aurinkoa riippukeinussa, yksi käsi cocktaillasi ja toinen rullatuolilla pitäen… Voi mikä luksus!

Toiseksi, asustaako ympärilläsi turkoosiota ja rusketusta merestä paitsi niin, että metrikin veteenastumista saa aikaan vilunväreet? No eipä se haittaa, sillä meillä on antaa sinulle yksi tärkeä vinkki: varmista, että lähistölläsi on ainakin yksi vesihierontapiste. Aurinko, meri ja hierontapiste takaavat sinulle päivittäisen rentoutumisen ja naamaasi nousseet kulmakarvat ovat pois vaaravyöhykkeestä.

Kolmanneksi, pidä mielessäsi, että kuka tahansa nukeista kotona voi olla Geenejä famous. Järkyttävää, mutta totta. Tämän vuoksi ei kannata turhaan liikkua rantakauppojen luona. Vilkaistuaan ensin ohita nenänsä, jotta voivat todeta, että tänä vuonna ei valitettu tarvetta uudelle muotoprintillä varustetulle plyysimajalle, minipealtadinille tai purkkiinkin laadukkaille matkatavaroille.

Ja viimeisenä vinkkinä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, muista ottaa kaikki matkamuistosi ja kokemuksesi talteen uudella tavalla. Julkaise luovasti lomakuviasi ja tietysti lisää itsestääsi myös hauskoja videoita! Voimme antaa sinulle yhden esimerkin: Tältä näyttää kun mies yrittää seurata naista uimapuvussa. Ehkä sinulta löytyy myös pilkettä silmäkulmassa kirjoitettuja lomajuttuja, joita voit muokata hauskaksi blogiksi.

Kuten näette, merellä on paljon muutakin kuin vain lämmintä hiekkaa varpaiden alla ja aaltojen kohinaa. Merimatka on täynnä seikkailuja ja kokemuksia, jotka kannattaa muistaa vitsikkäällä asenteella. Joten ota matkalaukkusi ja hymyile, sillä matkasi meren äärelle alkaa tästä!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 02:32:07