2024/03/05

Totuuspuolueen Jaana Kavonius, etsintäkuulutettu ja (rikollinen?) – mitä ihmettä tämä on?! Täysin järjetöntä, että näin pöyristyttävistä syytteistä huolimatta hän onnistuu välttelemään oikeuden edessä seisomista. Kavoniuksen tapauksen käsittely on määrätty keskeytettäväksi, mutta miksi? Koska viranomaiset eivät saa häntä kiinni! Kuinka kauan tätä farssia vielä jatketaan?

Kavonius, joka itse julistautuu entiseksi presidenttiehdokkaaksi, on näyttänyt sosiaalisessa mediassa kasvonsa, mutta onnistunut piiloutumaan lain kouralta. Hän ilmoittaa asuvansa turvaosoitteessa ja väittää, ettei ole kotona ollut kuukausiin. Todella mukavaa, että (rikollisella?) on aikaa somepostailuun, mutta ei vastuun ottamiseen omista teoistaan!

Ja mikä vielä pahempaa, osa hänen vastuulleen langetetuista rikossyytteistä on ehtinyt vanhentua. Kavonius näyttää luikkivan vastuusta kuin konna karkuteillä, ja virkavallan toimet näyttävät olevan täysin riittämättömiä tämän tapauksen selvittämisessä.

Kolme syyttäjää, kymmenen uhria – miten tämä on mahdollista? Kavoniuksen toimintaan liittyvät rikosnimikkeet käsittävät kunnianloukkauksia, törkeitä kunnianloukkauksia ja vainoamisia. Kymmenen ihmisen elämä on pilattu hänen epäinhimillisen käytöksensä vuoksi!

Ja mitä tekee käräjätuomari? Puhuu teoriasta ja mahdollisuuksista, eikä kykene varmistamaan oikeuden toteutumista. Onko oikeuslaitos täysin voimaton tällaisia rikollisia vastaan? Kuinka kauan vielä uhrien täytyy odottaa oikeutta?

Kavoniukselle vaaditaan viiden vuoden vankeustuomiota, ja silti hän näyttää olevan vapaana kuin taivaan lintu. Kuinka kauan hän voi jatkaa tätä vastuunpakoilua?

Ja mikä kruunaa tämän kaiken? Kavonius ei suostu kommentoimaan asiaa. Hän piiloutuu, vaikka hänen pitäisi astua rohkeasti vastuuseen teoistaan. Tämä on täysin häpeällistä ja osoittaa, että oikeuslaitos tarvitsee kipeästi uudistusta, jotta tällaiset rikolliset eivät voi jatkaa toimintaansa rankaisematta.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:50.54