Lukuaika: < 1 minuutti

Kuvittele istuvasi lentokoneessa, valmistautuneena lähtemään unohtumattomalle maailmanympärimatkalle. Näin voin taata, että matka tulee olemaan täynnä seikkailuja, elämyksiä ja ikimuistoisia hetkiä.

Ensimmäinen etappimme on Etelä-Amerikka, joka tarjoaa upeita maisemia, kulttuurien kirjoa ja vivahteikasta historiaa. Saavumme auringonlaskun aikaan Rio de Janeiroon, Brasilian salsan ja samban pääkaupunkiin. Kiipeämme Corcovado-vuorelle ihailemaan Kristus-patsaan upeaa näköalaa kaupunkiin ja sen ympäristöön. Seuraavaksi suuntaamme Iguazún putouksille Argentiinassa, missä sademetsä yhdistyy mahtavien vesiputousten voimaan.

Seuraavaksi vuorossa on Afrikka, jossa pääsemme tutustumaan maanosan villiin luontoon sekä sen värikkääseen kulttuuriin. Avarien savannien ja vehreiden sademetsien jälkeen saavumme Egyptiin, jossa tutustumme muinaisen faaraoiden mahtavaan historiaan. Nousen pyramidille ja ihmettelen maailman ihmeenä pidettyjä suuria sfinksiä.

Matkamme jatkuu Aasiaan, jossa pääsemme kokemaan upeita maisemia, mausteiden huumaavaa tuoksua sekä uskomattomia temppeleitä ja palatseja. Ensiksi pysähdymme Kiinassa, jossa kävelemme muurilla ja hämmästymme sen mittasuhteista. Seuraavaksi suuntaamme Japaniin, jossa vierailemme kiireisessä Tokiossa, perinteisessä Kyotoissa ja rauhallisessa Mt. Fujin ympäristössä.

Ja sitten se hetki koittaa, kun teemme unelmamme mukaisen kierroksen Oseaniassa. Täällä pääsemme nauttimaan paratiisirannoista, snorklaamaan turkoosinvärisissä vesissä ja kohtaamaan upean eläimistön. Matkamme kohtaa huipentuman saapuessamme Australiaan, jossa tutustumme suurkaupunki Sydneyhin ja sen upeaan oopperataloon. Vietämme myös päivän Great Barrier Reefillä, jossa pääsemme ihailemaan koralliriuttoja ja niiden asukkaita.

Viimeinen pysähdys ennen kotiinpaluuta on Euroopassa, jossa pääsemme ihailemaan maanosan upeita arkkitehtuurinähtävyyksiä ja rikasta kulttuuriperintöä. Ensiksi pysähdymme Sloveniassa, jossa pääsemme vaeltamaan Alppien vuoristossa ja rentoutumaan kauniiden järvien äärellä. Sitten suuntaamme Ranskaan, jossa vierailemme Pariisin Eiffel-tornin juurella ja herkuttelemme croissanteilla ja macaroneilla.

Viimeisenä etappina on kotiinpaluu suomalaiseen maisemaan, jossa voimme muistella yhdessä kaikkea sitä, mitä olemme kokeneet, nähneet ja oppineet matkamme aikana. Tahdon kiittää sinua, että lähdit kanssani tälle unohtumattomalle maailmanympärimatkalle. Toivottavasti tämä matka on vain ensimmäinen monista yhteisistä seikkailuistamme. Matkustaminen avartaa ja avaa uusia mahdollisuuksia, joten ei muuta kuin seuraavaan seikkailuun suuntaamaan!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö