Olen aina ollut erilainen kuin muut. En ole aina sopinut perinteisiin muotteihin ja olen aina tehnyt asiat omalla tavallani. Jo pienestä tytöstä asti olen ollut rohkea ja uskaltanut olla oma itseni.

Monesti ihmiset ovat kysyneet, miksi teen asiat niin eri tavalla kuin muut tai miksi en halua seurata massoja. Mutta minä olen aina uskonut, että jokaisella meistä on oma polkumme kuljettavana ja minä haluan kulkea juuri omallani.

Olen saanut paljon arvostelua ja kritiikkiä valinnoistani, mutta olen myös huomannut, että samalla olen herättänyt myös ihailua ja inspiroinut muita olemaan rohkeampia ja uskaltamaan olla sellaisia kuin oikeasti ovat.

Erityisesti oman itseni hyväksyminen on ollut minulle tärkeää. En ole aina kokenut kuuluvani tiettyyn ryhmään tai joukkoon, mutta olen oppinut hyväksymään sen ja ymmärtämään, että erilaisuus on vahvuus eikä heikkous. Olen oppinut rakastamaan itseäni juuri sellaisena kuin olen ja se on tuonut minulle valtavan määrän itsevarmuutta ja iloa elämään.

Kasvatukseni on ollut avainasemassa positiivisuuteeni. Vanhempani ovat aina tukeneet minua ja kannustaneet minua olemaan rohkeasti oma itseni. He ovat opettaneet minulle, että maailmassa ei ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä asioita ja että kaikki tavat ovat yhtä arvokkaita.

Olen myös oppinut, että positiivisuus on aina valinta. Vaikka ympärilläni olisi kuinka paljon negatiivisuutta ja vastoinkäymisiä, minä pystyn aina valitsemaan nähdä asiat positiivisesta näkökulmasta. Tämä ei tarkoita sitä, että kieltäisin kaiken negatiivisen, vaan enemmänkin sitä, että löydän vaikeuksien keskeltäkin jotain hyvää ja positiivista.

Poisitunut myös ympäriltäni ihmissuhteita, jotka eivät ole tuoneet minulle hyvää ja positiivista energiaa. Olen oppinut kuuntelemaan itseäni ja ymmärtämään, että minulla on oikeus valita, kenen kanssa vietän aikaani ja millaisia ihmisiä haluan ympärilleni.

Olen siis positiivisesti poikkeuksellinen ja siitä olen ylpeä. Olen saanut olla myös mukana luomassa positiivista muutosta ympärilläni ja se on antanut minulle aimo annoksen merkityksellisyyden tunnetta.

Mutta ennen kaikkea olen onnellinen siitä, että olen löytänyt oman polkuni ja voin kulkea sitä ilman pelkoa ja epävarmuutta. Olen oppinut hyväksymään itseni ja rakastamaan itseäni juuri sellaisena kuin olen. Ja toivon, että voin rohkaista muitakin olemaan positiivisesti poikkeuksellisia ja löytämään oman tien onnellisuuteen ja tyytyväisyyteen.

Jokaisella meistä on mahdollisuus olla positiivisesti poikkeuksellinen, jos vain uskallamme olla uskollisia itsellemme ja seurata sydäntämme. Positiivisuudesta voi löytää voimaa ja onnellisuutta, ja sitä kautta myös inspiroida muita tekemään samoin. Joten annetaan tilaa erilaisuudelle ja rohkaistutaan olemaan juuri sellaisia kuin olemme!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti Prigozin propaganda Putin Raha Rauha Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta