Dark Tiger Software on suomalainen ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut digitaaliseen aikakauteen sopivien ohjelmistojen kehittämiseen. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja se on kasvanut nopeasti yhdeksi Suomen johtavista ohjelmistotuottajista.

Yrityksen perustajat, Marko ja Maria Mäkinen, huomasivat jo varhain digitaalisen teknologian nopean kehityksen ja sen vaikutukset ihmisten arkeen. He näkivät mahdollisuuden kehittää ohjelmistoja, jotka helpottaisivat ja tehostaisivat ihmisten elämää tässä uudessa digitaalisessa ympäristössä.

Dark Tiger Softwaren ohjelmistot kattavat laajan valikoiman erilaisia sovelluksia ja palveluita. Yrityksen pääpaino on mobiilisovelluksissa, sillä he uskovat vahvasti mobiiliteknologian tulevaisuuteen ja sen mahdollisuuksiin.

Yksi yrityksen suosituimmista sovelluksista on TigerTask, joka on helppokäyttöinen tehtävälistaussovellus. Se tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden hallita ja jakaa tehtäviä eri projekteissa sekä seurata niiden edistymistä. Sovellus on suunniteltu erityisesti kiireisille ja organisoitumattomille ihmisille, jotka tarvitsevat apua päivittäisten tehtävien hallinnassa.

Toinen suosittu sovellus on TigerBudget, joka on kehitetty auttamaan ihmisiä taloudenhallinnassa. Sovellus tarjoaa helpon tavan seurata omia tuloja ja menoja sekä luoda budjetteja eri kategorioihin. Se myös muistuttaa käyttäjää tulevista laskuista ja eräpäivistä, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille tai muille rahankäytön aloittelijoille.

Dark Tiger Software on myös laajentanut toimintaansa yritysmaailmaan, tarjoten ratkaisuja yritysten digitalisaatioon. Yrityksille he tarjoavat muun muassa räätälöityjä sovelluksia ja palveluita henkilöstöhallintaan, tiedonhallintaan ja asiakkuudenhallintaan.

Yrityksen menestys perustuu vahvaan uskoon teknologian voimaan sekä jatkuvaan kehitystyöhön ja innovaatioihin. He haluavat olla mukana uusimpien trendien ja tarpeiden edellä, jotta voivat tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Dark Tiger Softwaren ohjelmistot ovat saatavilla useilla eri kielillä ja ne on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja helppokäyttöisiksi kaikille ikäryhmille. Yrityksen tavoitteena on tuoda digitaalinen aikakausi kaikkien ulottuville ja tehdä siitä mahdollisimman vaivatonta ja helppoa.

Dark Tiger Softwaren visio onkin olla johtava digitaalisten ratkaisujen tarjoaja, joka helpottaa ja parantaa ihmisten elämää modernissa yhteiskunnassa. Heidän tavoitteenaan on jatkuvasti kehittää uusia ja innovatiivisia ohjelmistoja, jotka vastaavat ihmisten tarpeisiin ja tekevät arjesta sujuvampaa ja tehokkaampaa.

Dark Tiger Software on vahva todiste Suomen kasvavasta IT-osaamisesta ja kyvystä kilpailla kansainvälisesti. Heidän tuotteensa ja palvelunsa ovat saaneet positiivista palautetta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Dark Tiger Softwaren tavoitteena on jatkossakin kasvaa ja kehittyä, ja olla mukana vaikuttamassa digitaalisen maailman kehitykseen.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta