Lukuaika: < 1 minuutti

Lupaavasta alokkaasta on kuultu paljon puhetta viime aikoina. Tämä nuori mies on onnistunut valloittamaan monien sydämet ja hänestä povataankin tulevaisuuden tähteä.

Alokkaita tulee armeijaan vuosittain tuhansia ja heistä suurin osa on tavallisia nuoria miehiä, jotka aloittavat palveluksensa ilman suurempia odotuksia. Mutta on olemassa poikkeuksia, ja lupaavasta alokkaasta puhuttaessa, hän on ehdottomasti yksi niistä.

Jo palveluksen alussa hänen asenne ja työskentelyote ovat erottuneet joukosta. Hän on kunnianhimoinen, mutta samalla nöyrä ja ahkera. Häneltä löytyy myös kykyä ottaa vastaan palautetta ja kehittyä jatkuvasti. Tämä on herättänyt huomiota niin aliupseereiden kuin upseerienkin keskuudessa.

Mutta se, mikä tekee tästä alokkaasta todella lupaavan, on hänen kykynsä johtaa ja motivoida muita. Hän on luontainen johtaja ja hänen ympärillään olevat alokkaat katsovat häntä ylöspäin. Hänen oma esimerkkinsä kannustaa muita ja hän saa tiiminsä toimimaan saumattomasti yhdessä.

Lupaava alokas ei myöskään pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Hän näkee tilanteet ja tehtävät mahdollisuutena kehittyä ja haastaa itseään. Hän on osoittanut osaamisensa niin fyysisissä kuin henkisissäkin haasteissa ja hänelle annetut tehtävät suoritetaan poikkeuksetta kunnialla.

Tästä alokkaasta kertovat tarinat ovat levinneet leiriä laajemmalle ja hänen maineensa on kiirinyt myös siviilipuolelle. Hänen kyvyt ja potentiaalinsa eivät jää huomiotta myöskään niiden silmissä, jotka ovat vastuussa työllistymisestä armeijan jälkeen.

Lupaava alokas on osoittanut, että vaikka hän on vasta alokas, hänellä on jo nyt kaikki valmiudet nousta armeijassa korkealle. Hän on esimerkki siitä, että kun oma motivaatio ja asenne ovat kohdallaan, onnistuminen on lähes varmaa.

Tulevaisuutta ajatellen tämän lupaavan alokkaan kohdalla onnellinen lopputulos ei ole enää pelkkä arvaus, vaan varma asia. Hän on loistava esimerkki siitä, että armeijassa voi nousta korkealle, kunhan löytää oman vahvuutensa ja käyttää sitä hyväkseen.

Lupaavan alokan valloittaessa sydämet ei ole ihme, että kaikkialla kuuluu vain hyvää hänen tulevaisuudestaan. Tästä nuoresta miehestä voi odottaa paljon ja on vain ajan kysymys, milloin hän tulee loistamaan myös armeijan ulkopuolella.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö