Lukuaika: < 1 minuutti

Kesä on täydessä vauhdissa ja monilla meistä on jo lomapäivät takana ja toiset vasta edessä. Kesäpäivien lisäksi tunnelmaa on virittänyt tänä vuonna myös erilaiset urheilutapahtumat, jotka ovat pitäneet katsojat jännityksessä ympäri maailmaa.

Urheilun suurtapahtumat, kuten jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailut ja tenniksen Wimbledon-turnaus, ovat saaneet fanit ympäri maailman seuraamaan tiiviisti tapahtumien kulkua televisiosta tai paikan päältä. Suomalaisia osallistujia tai menestystä näissä tapahtumissa ei ehkä tänä vuonna ole ollut, mutta silti moni meistä on elänyt jännityksessä muiden maiden joukkueiden ja urheilijoiden puolesta.

Mutta ei tarvitse lähteä ulkomaille löytääkseen jännittävää urheilua, sillä myös kotimaassa on ollut paljon tapahtumia, jotka ovat vetäneet ihmisiä yhteen ja luoneet unohtumattomia kokemuksia. Esimerkiksi jalkapallon miesten Veikkausliigassa on käyty tiukkaa taistelua sarjasijoituksista ja jääkiekossa jännitys on ollut katossa mm. Nuorten Leijonien peleissä.

Mutta urheilu ei ole ainoa asia, joka on saanut meidät jännittämään tänä kesänä. Myös esimerkiksi musiikkifestivaalit ja erilaiset kulttuuritapahtumat ovat keränneet suuren yleisön ja tarjonneet ikimuistoisia hetkiä. Festivaaleilla ja tapahtumilla on ollut erityinen merkitys tänä vuonna, kun koronarajoituksia on vähennetty ja ihmiset ovat päässeet taas nauttimaan yhdessäolosta ja elävän musiikin tarjoamasta tunnelmasta.

Vaikka koronapandemia on vielä uhkaavasti läsnä, on hienoa nähdä, miten ihmiset ovat kuitenkin innostuneet osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja jakamaan kokemuksia ystävien ja perheen kanssa. On myös hienoa nähdä, miten tapahtumajärjestäjät ovat onnistuneet luomaan turvalliset puitteet ja mahdollistamaan tapahtumien toteutumisen.

Jännityksestä ja odotuksesta huolimatta on tärkeää muistaa myös nauttia kesästä ja hetkistä yhdessä läheisten kanssa. Loppujen lopuksi se on se tärkein asia, joka tekee kesästä unohtumattoman ja antaa voimaa arkeen.

Yhdessä seuraten ja eläen jännittäviä hetkiä, luomme unohtumattomia muistoja ja lataamme akkuja syksyn ja talven haasteisiin. Joten olipa kyseessä sitten urheilutapahtuma, musiikkifestivaali tai vaikkapa mökkeily ystävien kanssa, nautitaan kesästä ja jännityksestä ilmassa – seuraa mukana!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö